Imadenta-clinica stomatologica- Bucuresti

Estetica dentara

Zambetul ne influenteaza imaginea si relatiile cu cei din jur. Dintii albi va lumineaza chipul, emanand entuziasm si buna dispozitie.

  • Tratamentele de albire (Albire dentara profesionala)
  • Aparatul de albire Beyond Whitening Accelerator

    Sistemul de albire cu lampa cu plasma Beyond da rezultate remarcabile in doar 1 ora de tratament in cabinetul stomatologic. Albirea cu ajutorul  acestui aparat consta in activarea gelului de albire printr-o sursa de lumina albastra, foarte intensa, ce asigura comfortul deplin al pacientului si reduce riscul aparitiei sensibilitatii dintilor.

    Lampa utilizata emite lumina ultravioleta care activeaza peroxidul de oxygen, care se afla in gelul de albire.Formula acestui gel a fost imbunatatita cu fosfat de calciu, care previne sensibilitatea dentara.

    Albirea cu lampa UV se face intr-un mediu controlat, sub supravegherea medicului. Lampa are rolul de a grabi procesul de albire, astfel incat culoarea dorita se obtine intr-un timp mai scurt.

    Etape: igienizarea dintilor si a cavitatii bucale, izolarea gingiilor si a cavitatii bucale cu material special din kit-ul de albire, determinarea culorii, albirea propriu-zisa si determinarea culorii finale.

    Efectele dureaza intre 6 luni si 2 ani, in functie de igiena pastrata.

    Pentru mentinerea zambetului alb:

    -dupa tratamentul de albire se evita alimentele si bauturile colorate cel putin 2-3 saptamani

    -este indicata o igiena cat mai buna si detartraj periodic.

    2.Fatete ceramice

    Aceasta constituie o modalitate eleganta de a imbunatati zambetul, chiar si cand exista probleme de aliniament, lungime sau pozitie ale dintilor. Avand o grosime foarte redusa, necesita slefuirea unei cantitati foarte mici de smalt. Dintii vor avea forma, culoarea si dimensiunea dorita.

    Fatetele sunt restaurari protetice extrem de fine prin care se pot corecta diverse defecte dentare, fara a compromite sanatatea dintelui. Se fixeaza prin cimentare si se conserva vitalitatea dintilor..

  • Coroane ceramice (metalo-ceramice)
  • Scopul unei coroane este de a inveli un dinte cu problema cu un material special creat.

  • Tatuaje si bijuterii dentare.
  • Orice persoana care doreste sa isi infrumuseteze zambetul si daca aceasta are o dantura sanatoasa se poate incadra pentru aplicarea unei asemenea bijuterii.

    Galerie foto
    • ...