Eurolexic, Birou Traduceri Bucuresti

Traduceri financiar-contabile

In mediul de afaceri actual traducerile economice au un rol deosebit de important atat in comunicarea intre parteneri cat si in bunul mers al afacerilor.

Biroul nostru de traduceri ofera servicii de traduceri profesionale pentru toate documentatiile realizate atat in cadrul departamentului dvs economic si finanicar dar si pentru cele financiar bancare propuse de o entitate bancara cum ar fi traducerea documentelor dvs financiare, traducerea documentelor contabile, traducerea documentelor bancare dar si traduceri ale documentelor comerciale.

DOCUMENTE ECONOMICE TRADUSE

Realizam traduceri autorizate specifice domeniilor financiar-bancar, contabilitate si al pietelor de capital, cum ar fi:

• Traduceri certificate de origine a marfii, certificat constatator, acte ale societatilor comerciale: certificate de inmatriculare, acte constitutive, acte aditionale, caziere fiscale, contracte de vanzare-cumparare, inchiriere, asociere.

• Traduceri bilanturi, rapoarte de audit, facturi de import/export, conditii de creditare, extrase de cont bancar, asigurari, ordin de transfer bancar.

• Traduceri dosare finantare, leasing, declaratii de venit, declaratii vamale, declaratie de insotire a marfii.

• Traduceri contracte comerciale, anexe la contracte, corespondenta de afaceri, caiete de sarcini.

TARIFE TRADUCERI ECONOMICE

Mai jos sunt tarifele pentru traducerea autorizata a unei pagini din domeniul financiar contabil pentru o anumita limba straina. Preturile se pot majora in functie de complexitatea textului, de volumul lucrarii si termenul de predare.

Engleza25 ron Franceza27 ron Germana40 ron Italiana30 ron Spaniola30 ron Bulgara50 ron Ceha50 ron Croata50 ron Maghiara50 ron Polona75 ron Rusa40 ron Sarba50 ron Slovaca50 ron Slovena55 ron Ucraineana45 ron Araba70 ron Greaca55 ron Olandeza60 ron Portugheza60 ron Turca60 ron Chineza70 ron Daneza90 ron Ebraica90 ron Japoneza80 ron Norvegiana90 ron Persana70 ron Suedeza90 ron

O pagina consta in 2000 caractere cu spatii rezultate in urma traducerii. Comanda minima este de o pagina. Se ofera reduceri pentru un numar mare de pagini. Taxa de urgenta e de 50% din valoarea traducerii pentru lucrarile efectuate in aceeasi zi.

Galerie foto
  • ...