Eurolexic, Birou Traduceri Bucuresti

Traduceri Medicale

Traducerile medicale reprezinta unul din domeniile cele mai complicate si solicitante ale traducerii. Dat fiind gradul mare de responsabilitate al traducatorului, traducerile medicale necesita o mare precizie si un nivel ridicat de atentie la detalii.

Comparativ cu celelalte domenii, domeniul medical presupune folosirea terminologiei medicale corecte si un limbaj specific pentru a transmite sensul clar si precis.

Experienta noastra acopera mai multe arii ale traducerilor medicale si va garanteaza gasirea celor mai bune solutii pentru proiectele dvs.

SERVICII TRADUCERI MEDICALE

Biroul nostru de traduceri autorizate va ofera urmatoarele servicii:

• Traduceri analize medicale din orice specialitate medicala, acte medicale, certificate medicale, adeverinte medicale.

• Traduceri rapoarte RMN, CT, radiografii, ecografii, analize biochimice ale sangelui, rezultate histopatologice.

• Traduceri scrisori medicale, fise medicale, rapoarte medicale.

• Traduceri retete medicale, prospecte medicamente, ghiduri de utilizare pentru personal medical si pacienti.

• Traduceri manuale de utilizare si brosuri de prezentare pentru echipament medical.

• Traduceri studii clinice, farmacologie, biologie, rezumate ale caracteristicilor produselor.

TARIFE TRADUCERI MEDICALE

Mai jos sunt tarifele pentru traducerea autorizata a unei pagini din domeniul medical pentru o anumita limba straina. Preturile se pot majora in functie de complexitatea textului, de volumul lucrarii si termenul de predare.

Engleza30 ron Franceza35 ron Germana45 ron Italiana35 ron Spaniola30 ron Bulgara60 ron Ceha60 ron Croata60 ron Maghiara45 ron Polona80 ron Rusa40 ron Sarba60 ron Slovaca60 ron Slovena65 ron Ucraineana50 ron Araba80 ron Greaca65 ron Olandeza65 ron Portugheza65 ron Turca60 ron Chineza80 ron Daneza90 ron Ebraica100 ron Japoneza80 ron Norvegiana90 ron Persana70 ron Suedeza90 ron

O pagina consta in 2000 caractere cu spatii rezultate in urma traducerii. Comanda minima este de o pagina. Se ofera reduceri pentru un numar mare de pagini. Taxa de urgenta e de 50% din valoarea traducerii pentru lucrarile efectuate in aceeasi zi.

Galerie foto
  • ...