Eurolexic, Birou Traduceri Bucuresti

Servicii interpretariat

Interpretariatul este activitatea prin care interpretul traduce mesajul vorbitorului din limba romana intr-o limba straina si invers.

Oferim servicii de interpretariat pentru diverse evenimente cum ar fi: seminarii, conferinte, notariat, sedinte indiferent daca sunteti in cautarea unui interpret pentru translatie simultana sau pentru translatie consecutiva.

In functie de tipul evenimentului, domeniul vizat si locul de desfasurare, va ajutam sa asigurati satisfactia participantilor, alegand cei mai buni interpreti cu experienta in domeniul tratat si oferind sfaturi pertinente si suport pe intregul parcurs al evenimentului.

TIPURI DE INTERPRETARIAT

• Interpretarea simultana este interpretarea facuta in acelasi timp in care se vorbeste, traducatorii lucrand la cabina, cu casca si microfon. Interpretarea simultana este recomandata pentru conferinte, congrese, intruniri de afaceri cu un numar mare de persoane. Acest tip de interpretariat necesita interpreti cu o experienta deosebita in acest tip de servicii precum si echipamente speciale: sisteme de sonorizare profesionale, cabine pentru interpreti, casti pentru interpreti si pentru auditoriu, boxe.

• Interpretarea consecutiva se face cu interpretul stand in apropierea vorbitorului care face scurte pauze in vorbire permitand astfel traducatorului sa traduca fragmentul rostit. Interpretarea consecutiva nu necesita echipamente speciale. Este folosita in intalniri publice sau restranse, in declaratii facute presei, la insotirea delegatiilor straine, audieri la tribunal, declaratii in fata notarului.

TARIFE INTERPRETARIAT

Mai jos sunt tarifele pentru interpretariat pe ora pentru o anumita limba straina. Tariful difera in functie de durata evenimentului, locatie si complexitatea acestuia.

Engleza150 ron Franceza150 ron Germana150 ron Italiana150 ron Spaniola150 ron Bulgara200 ron Ceha200 ron Croata200 ron Maghiara200 ron Polona200 ron Rusa200 ron Sarba200 ron Slovaca200 ron Slovena200 ron Ucraineana200 ron Araba200 ron Greaca200 ron Olandeza250 ron Portugheza200 ron Turca200 ron Chineza250 ron Daneza250 ron Ebraica300 ron Japoneza300 ron Norvegiana300 ron Persana300 ron Suedeza300 ron

Galerie foto
  • ...