Eurolexic, Birou Traduceri Bucuresti

Traduceri autorizate

Biroul de traduceri Eurolexic efectueaza servicii de traduceri autorizate de catre traducatori cu experienta, specializati in diferite domenii, in regim normal sau de urgenta.

Traducerea autorizata este acea traducere care are stampila si semnatura traducatorului autorizat de Ministerul Justitiei care a efectuat traducerea si care certifica exactitatea traducerii.

Este recomandata autorizarea tuturor documentelor care au continut juridic sau reprezinta acte oficiale, care urmeaza sa fie legalizate de catre un notar. Doar traducerile autorizate pot fi ulterior legalizate de un notar public.

SERVICII DE TRADUCERI AUTORIZATE

Traducerile autorizate sunt de obicei solicitate de institutii publice si necesita competenta unui traducator autorizat de catre Ministerul Justitiei, singurul care are dreptul de a stampila o traducere autorizata.

Efectuam pentru dumneavoastra urmatoarele servicii de traduceri autorizate:

• Traduceri autorizate juridice, pentru documente notariale, pentru documente de stare civila.

• Traduceri autorizate tehnice, medicale, acte auto.

• Traduceri autorizate contracte, facturi, bilanturi.

• Traduceri autorizate corespondenta electronica, formulare pentru participari la licitatii.

• Traduceri autorizate documente emise de catre avocati, articole din presa, hotarari AGA.

TARIFE TRADUCERI AUTORIZATE

Mai jos sunt tarifele standard pentru traducerea autorizata a unei pagini pentru o anumita limba straina. Preturile se pot majora in functie de complexitatea textului, de volumul lucrarii si termenul de predare.

Engleza23 ron Franceza25 ron Germana25 ron Italiana25 ron Spaniola25 ron Bulgara40 ron Ceha45 ron Croata45 ron Maghiara35 ron Polona70 ron Rusa35 ron Sarba50 ron Slovaca50 ron Slovena55 ron Ucraineana40 ron Araba70 ron Greaca55 ron Olandeza60 ron Portugheza60 ron Turca55 ron Chineza60 ron Daneza80 ron Ebraica80 ron Japoneza80 ron Norvegiana80 ron Persana70 ron Suedeza80 ron

O pagina consta in 2000 caractere cu spatii rezultate in urma traducerii. Comanda minima este de o pagina. Se ofera reduceri pentru un numar mare de pagini. Taxa de urgenta e de 50% din valoarea traducerii pentru lucrarile efectuate in aceeasi zi.

Galerie foto
  • ...