Eurolexic, Birou Traduceri Bucuresti

Traduceri juridice

Traducere juridica reprezinta acel tip de traducere de texte precum legi, decrete, regulamente, hotarari guvernamentale sau judecatoresti, decizii din domeniul dreptului. Scopul unei traduceri autorizate juridice este de a certifica faptele in cadrul unui act public sau privat, prevazut cu toate consecintele legale reiesite din acesta, precum recunoasterea faptelor juridice dintr-o alta tara si aplicarea legislatiei in vigoare.

In cazul traducerilor juridice, pe langa cunostintele specifice de limba sunt necesare si cunostinte ale sistemelor juridice ale celor doua limbi. Din acest motiv, traducerile juridice sunt atribuite numai traducatorilor familiarizati cu nuantele limbajului juridic, multi dintre ei avand o dubla specializare: filologica si juridica.

DOCUMENTE JURIDICE

Mai jos va prezentam o parte din documentele juridice pe care biroul nostru le traduce:

• Traduceri texte de lege, contracte comerciale, acte de societate.

• Traduceri documente notariale, documente emise de catre instantele judecatoresti.

• Traduceri documente elaborate de catre avocati, certificate si declaratii.

• Traduceri legi, ordonante, ordine, instructiuni, norme de aplicare, rapoarte, expertize, proceduri de arbitraj.

• Traduceri contracte de achizitii, dosare de participare la licitatii, dosare de credit, reglementari, linii directoare, legislatie comunitara.

TARIFE TRADUCERI JURIDICE

Mai jos sunt tarifele pentru traducerea autorizata a unei pagini din domeniul juridic pentru o anumita limba straina. Preturile se pot majora in functie de complexitatea textului, de volumul lucrarii si termenul de predare.

Engleza25 ron Franceza27 ron Germana40 ron Italiana30 ron Spaniola30 ron Bulgara50 ron Ceha50 ron Croata50 ron Maghiara50 ron Polona75 ron Rusa40 ron Sarba50 ron Slovaca50 ron Slovena55 ron Ucraineana45 ron Araba70 ron Greaca55 ron Olandeza60 ron Portugheza60 ron Turca60 ron Chineza70 ron Daneza90 ron Ebraica90 ron Japoneza80 ron Norvegiana90 ron Persana70 ron Suedeza90 ron

O pagina consta in 2000 caractere cu spatii rezultate in urma traducerii. Comanda minima este de o pagina. Se ofera reduceri pentru un numar mare de pagini. Taxa de urgenta e de 50% pentru lucrarile efectuate in aceeasi zi.

Galerie foto
  • ...