Eurolexic, Birou Traduceri Bucuresti

Traduceri Legalizate

Traducerea legalizata este acea traducere care are pe ultima pagina incheierea de legalizare a unui notar public. Incheierea de legalizare a notarului certifica faptul ca semnatura traducatorului este autentica si ca traducatorul detine o autorizatie emisa de Ministerul Justitiei.

O traducere trebuie legalizata numai cand e vorba despre acte si documente oficiale emise de institutii ale statului roman sau de autoritati dintr-o tara straina.

O traducere legalizata se face numai in cazul traducerii unor documente originale si oficiale care prezinta stampila institutiei emitente si semnatura persoanei autorizate din acea institutie.

DOCUMENTE CARE SE POT LEGALIZA

Birou de traduceri, format dintr-o echipa de traducatori autorizati cu experienta, va asiguram o gama variata de traduceri legalizate:

• Acte de identitate, certificate de nastere sau casatorie, diplome de studii, acte auto, permis de conducere, pasaport.

• Documente emise de organele de politie - caziere judiciare, dovezi de constatare a accidentelor.

• Documente emise de notariate - procuri, declaratii, contracte de vanzare-cumparare.

• Documente emise de registrul comertului - certificat de inregistrare, certificat constator.

• Documente emise de administratia financiara, autoritati vamale, instante de judecata.

TARIFE TRADUCERI LEGALIZATE

Mai jos sunt tarifele pentru traducerea autorizata a unei pagini pentru o anumita limba straina. La acest tarif se adauga legalizarea traducerii care incepe de la 36 ron pe exemplar si 5 ron pentru fiecare exemplar suplimentar. Preturile se pot majora in functie de complexitatea textului, de volumul lucrarii si termenul de predare.

Engleza23 ron Franceza25 ron Germana25 ron Italiana25 ron Spaniola25 ron Bulgara40 ron Ceha45 ron Croata45 ron Maghiara35 ron Polona70 ron Rusa35 ron Sarba50 ron Slovaca50 ron Slovena55 ron Ucraineana40 ron Araba70 ron Greaca55 ron Olandeza60 ron Portugheza60 ron Turca55 ron Chineza60 ron Daneza80 ron Ebraica80 ron Japoneza80 ron Norvegiana80 ron Persana70 ron Suedeza80 ron

O pagina consta in 2000 caractere cu spatii rezultate in urma traducerii. Comanda minima este de o pagina. Se ofera reduceri pentru un numar mare de pagini. Taxa de urgenta e de 50% din valoarea traducerii pentru lucrarile efectuate in aceeasi zi.

Galerie foto
  • ...