BusinessAcademy - cursuri in domeniul afacerilor Bucuresti

Public Relations - Curs de PR si comunicare in afaceri

Parcurgând acest departament, veti dobândi cele mai avansate cunostinte necesare pentru o comunicare eficienta cu publicul tinta si veti învata tehnici de influentare a opiniei publicului si a comportamentului acestuia, având drept scop formarea unei imagini pozitive a companiei în public.

Pentru ca o firma sa aiba succes în afaceri, aceasta trebuie sa aiba în echipa sa si un PR Manager capabil si profesionist. În caz contrar, aceasta va pierde controlul asupra informatiilor care astazi, în era economiei digitale, circula extrem de rapid prin diferite canale de comunicare si nu va mai avea posibilitatea sa influenteze imaginea pe care si-o formeaza mass-media si publicul tinta despre ea.

Obiectivul unui PR Manager este sa stabileasca canale de comunicare bidirectionala cu publicul tinta al companiei, pentru a favoriza crearea unei opinii pozitive despre organizatie, pentru a evalua atitudinile publicului tinta si pentru a armoniza politica organizatiei cu opinia publica si cu interesele si obiectivele companiei. Prin numeroase activitati, PR Managerul creeaza si mentine reputatia companiei.

În cadrul departamentului nostru, veti învata în ce mod se creeaza identitatea, imaginea si reputatia companiei si cum se dezvolta si se mentin relatiile de afaceri în cadrul companiei si în afara ei. De asemenea, veti afla ce strategii si tactici folosesc cei mai de succes manageri PR si în ce mod le aplica. Veti dobândi cunostinte teoretice si practice, care va vor ajuta sa conduceti si sa implementati cu succes viitoarele proiecte.

Daca sunteti atrasi de noile tehnologii, de noile moduri de comunicare si de rolul acestora în societatea contemporana, atunci acest departament este alegerea potrivita pentru dumneavoastra. Aici veti învata cum sa întelegeti lumea de azi si cum sa folositi serviciile noilor tehnologii atât pentru propria dezvoltare profesionala, cât si pentru cresterea profitabilitatii companiei în care lucrati.

Veti avea posibilitatea sa obtineti succese importante în cariera, care va vor asigura câstiguri excelente si dezvoltarea atât a dumneavoastra personala, cât si a companiei în care lucrati. Datoria dumneavoastra, în calitate de PR Manager, este sa mentineti legaturi pozitive între companie si publicul ei, dar si sa contribuiti la prosperitatea afacerilor si la obtinerea unei pozitii competitive pe piata. Noi va punem la dispozitie cunostintele si competentele necesare unui PR Manager pe care si l-ar dori orice director în echipa.

Galerie foto
  • ...