BusinessAcademy - cursuri in domeniul afacerilor Bucuresti

Executive Business Program

Prin scolarizarea în cadrul departamentului Executive Business Program, veti obtine competentele si experienta necesara pentru o munca profitabila pe pozitii executive sau operative în companii. 

Deoarece BusinessAcademy este acreditata oficial de catre Departamentul de Examinare al Cambridge University, folosim resursele si metodologia acestuia, pentru a va asigura posibilitatea de a deveni expert în marketing si vânzari, management, finante si management de proiect. Ca rezultat, veti sti cum sa cresteti profitul companiei, indiferent de domeniul ei. 

De asemenea, veti putea sa asigurati companiei o crestere stabila a cifrei de afaceri, în mod direct sau indirect, chiar si în conditiile unei piete variabile. 

Credem ca acesta este modul corect de a atinge nivelul de câstig necesar pentru a va bucura de cariera dvs. 


Competentele pe care le veti dobândi sunt foarte practice. William A. Sherden, expert în management si consultant de afaceri pentru corporatiile AT&T, Citicorp si Dunn & Bradstreet, a realizat o analiza stiintifica ce s-a axat pe cât de profitabile sunt tehnicile economice în situatii reale de afaceri. Rezultatele revolutionare ale cercetarilor au descoperit ca abordarile teoretice ale previziunilor rezultatelor în afaceri esueaza în peste 60% din cazuri.


Iar timpul bumului economic a trecut.

De aceea, metodele de afaceri care nu sunt profitabile, acum nu mai au nimic pe care sa se bazeze si ies din uz. Se cauta doar cunostinte si tehnici de afaceri care sunt masurabile si care aduc bani în mod direct. 

Prin scolarizarea în cadrul departamentului Executive Business Program, pe lânga diploma uneia dintre cele mai influente universitati din lume, obtineti si cunostinte ce pot fi rapid puse în aplicare si ale caror rezultate financiare nu vor întârzia sa apara.

Galerie foto
  • ...