BusinessAcademy - cursuri in domeniul afacerilor Bucuresti

Sales and Sales Management - Invata sa negociezi si sa inchei vanzari

Prin scolarizarea la departamentul Sales and Sales Management, veti acumula competentele si cunostintele necesare pentru profitul financiar direct al companiei în care lucrati.

Daca sunteti o persoana care nu doreste sa-si conduca propria afacere, dar doreste independenta si controlul deplin asupra câstigului realizat, acest departament din cadrul BusinessAcademy este ideal pentru dvs.

În afaceri, nimic nu se întâmpla pâna când cineva nu vinde ceva. În urma analizei competentelor celor mai bogati oameni de afaceri, precum Lawrence Ellison de la Oracle, Ingvar Kamprad de la Ikea sau Carly Fiorina de la Hewlett Packard, s-a confirmat ca fiecare dintre acestia are capacitati remarcabile de prezentare, convingere si încheiere a contractelor importante.

În mediul de afaceri national, cei mai buni oameni din vânzari obtin în medie 40, 50 de mii euro lunar, iar un procent considerabil din aceasta suma le revine lor. Din acest motiv, salariul lor este de 12 ori mai mare decât media din companie.

Acest lucru nu este deloc surprinzator. Numeroasele statistici obtinute în urma cercetarilor realizate în America arata ca dintre milionarii care s-au îmbogatit pe cont propriu, majoritatea dintre ei si-au pus bazele propriei afaceri sau provin din mediul vânzarilor

Galerie foto
  • ...