BusinessAcademy - cursuri in domeniul afacerilor Bucuresti

Human Resource Management - Curs de resurse umane

Urmând cursurile departamentului Human Resource Management, veti acumula cunostinte si aptitudini avansate de gestionare a celei mai importante parti a unei companii: oamenii. Daca formarea unor profesionisti de calitate se numara printre obiectivele dumneavoastra, atunci acest departament din cadrul BusinessAcademy este ceea ce cautati. 


Angajatii reprezinta mai mult de 50% din costurile unei companii medii. Nici nu este de mirare ca laboratorul de cercetare în management, condus de Jim Collins, a descoperit ca managementul persoanelor este cea mai importanta provocare a managementului din acest deceniu. Compania obtine un profit mai mare doar cu oameni proactivi, inteligenti si organizati. Acest lucru este foarte important pentru companiile care au scopul de a se departaja de concurenta prin servicii bune. 


De aceea, pentru un manager de resurse umane,
 scopul formarii profesionale nu este sa învete cum sa conduca oamenii, ci cum sa gestioneze procesul de creare a celor mai buni angajati, prin aplicarea celor mai noi descoperiri din domeniul stiintei managementului. Fiind un profesionist de calitate, puteti ajunge cu usurinta într-o pozitie de influenta, puteti dobândi autoritate si un salariu mult mai bun, care sa va rasplateasca noile capacitati. 

Galerie foto
  • ...