BusinessAcademy - cursuri in domeniul afacerilor Bucuresti

Project Management - Curs Manager de Proiect

Urmând departamentul Project Management, veti dobândi cele mai practice instrumente pentru executarea tactica a fiecarui proiect.

Daca sunteti o persoana de actiune, atunci studiul conducerii corecte a proiectelor este ideal pentru dumneavoastra. Veti dirija procese în care munca depusa de echipa dumneavoastra se va transforma într-un produs sau serviciu final.

Importanta managementului de proiect devine tot mai mare, deoarece companiile se afla tot mai mult sub influenta concurentei internationale, perioada de utilizare a produselor si serviciilor este tot mai scurta, iar cumparatorii sunt tot mai bine informati datorita Internetului. De asemenea, tehnologiile digitale de astazi faciliteaza creare rapida a produselor si serviciilor în fiecare industrie, motiv pentru care se creeaza o presiune pentru finalizarea urgenta a tuturor sarcinilor.

Din toate aceste motive, noi va punem la dispozitie posibilitatea de a studia cea mai noua metodologie de proiect. Prin intermediul acestui departament, veti învata cum sa asigurati un profit mai mare companiei folosind tehnologiile digitale si cele mai noi descoperiri în materie de gestionare a operatiunilor, toate acestea într-un mod sistematic si fara presiune.

Se estimeaza ca un manager de proiect bun poate creste profitabilitatea companiei în care munceste cu peste 250%. Salariul pe care îl puteti avea este tot atât de mare.

Industriile în care veti putea pune în aplicare cunostintele dobândite sunt printre cele mai variate, începând de la companii care dezvolta programe software si alte tipuri de companii din industria IT, companii de productie si prestare servicii, banci si institutii financiare, agentii de cercetare, firme de constructii, servicii publice sau firme de consultanta.

Galerie foto
  • ...