BusinessAcademy - cursuri in domeniul afacerilor Bucuresti

Entrepreneurship - Curs de Antreprenoriat

Prin scolarizarea în cadrul departamentului Entrepreneurship, veti obtine instrumentele si experienta practica necesara pentru conducerea cu succes a propriei afaceri.

Indiferent daca compania pleaca de la zero, creati un sector nou al unei organizatii de succes sau cautati un mod de investitie în domeniul afacerilor, competentele si cunostintele antreprenoriale sunt cele mai importante pentru îndeplinirea ambitiilor dvs. si pentru obtinerea câstigului financiar asteptat.  

În timpul scolarizarii, veti obtine resurse pentru conducerea întregului ciclu de dezvoltare al companiei. De la dezvoltarea ideii initiale, aplicarea tehnologiilor si cercetarilor necesare, crearea strategiilor de actiune, a materialelor de marketing credibile, crearea echipei de angajati, parteneri si investitori si pâna la managementul productiei, finantelor si al operatiunilor.

Cu cât compania sau sectorul dvs. devine mai profitabil, cu atât creste si nevoia de a va adapta modificarilor de pe piata.

De aceea, veti fi pregatiti cu instrumentele de afaceri necesare pentru reactii oportune la modificari. Cu alte cuvinte, veti sti cum sa controlati cresterea companie

Galerie foto
  • ...