BusinessAcademy - cursuri in domeniul afacerilor Bucuresti

Management - Curs de Manager

Prin scolarizarea în cadrul departamentului de Management, veti obtine aptitudinile de a lua decizii de afaceri profitabile, indiferent de incertitudinea mediului de afaceri. În acelasi timp, veti obtine instrumentele de care aveti nevoie pentru a conduce oamenii, realizându-va astfel mai usor propriile ambitii si succese în afaceri.

În ultimii noua ani, tehnologia managementului s-a schimbat. Noile abordari din domeniul managementului se bazeaza pe rezultatele neasteptate ale cercetarilor stiintifice. În plus, daca vreti sa conduceti echipe, noile dvs. prioritati se vor adapta schimbarilor de pe piata, iar din partea angajatilor, indiferent daca sunt operatori, colaboratori sau directori, se asteapta un comportament mult mai proactiv.

S-a dovedit ca astazi, daca un proiect nu poate fi conceput, creat, executat si corectat într-un interval de timp de patru ori mai mic decât standardul, compania va înregistra un profit mai mic decât cel mediu.

Pe de alta parte, noul mod de conducere a organizatiilor permite obtinerea unor succese mult mai mari. Compania Stylus Innovation a atins o valoare de 13 milioane de dolari dupa doar doi ani de existenta, desi capitalul initial a fost de 10.000 de dolari. Direct Hit a ajuns la valoarea de 500 milioane de dolari în primele 500 de zile. Xfire a înregistrat o valoare de 110 milioane de dolari la nici doi ani de la înfiintare. Iar dupa opt ani, compania Zappos a ajuns de la un milion de dolari, la o medie anuala de peste un miliard.

Cu un management de calitate, puteti înregistra salturi semnificative în ceea ce priveste profitul companiei.

Galerie foto
  • ...