Avdela 2000 Serv Com - Proiectare, executie si montaj geamuri termopan, Bucuresti

Glafuri de interior/exterior

Chiar daca ferestrele dumneavoastra sunt gata montate, inca nu ati terminat deoarece veti avea nevoie de glafuri atat de interior cat si de exterior, de obicei dupa ce veti face reparatiile si toate finisajele sunt gata.

Care este rolul glafurilor de interior/exterior?

In primul rand, pentru a completa izolatia exterioara a tamplariei pvc impotriva infiltratiilor de apa dar si dupa o renovare in jurul tamplariei, iar la interior incadreaza partea inferioara a ramei atat estetic cat si cu o mare utilitate putand fi folosit ca spatiu de depozitare pentru flori sau alte obiecte in functiile de nevoile fiecaruia.

  • Glafuri de Interior – se pot realiza in special din PVC, fie de culoare alba fie imitatie de lemn, fiind acoperite cu folie Renolit dar pot fi si din marmura sau granit. Calitatea deosebita a suprafetei glafului face ca acesta sa isi pastreze aspectul initial o perioada foarte lunga, in conditii de utilizare intensive. Sunt foarte estetice si pot fi folosite ca si spatii de depozitare, ele sunt de asemenea deosebit de rezistente la deteriorari mecanice datorita stratului protector de HPVC.
  • Glafuri de Exterior – pot fi si din PVC dar cele mai uzuale sunt cele din aluminiu, de diferite grosimi. Se prefera aluminiul in special datorita rezistentei mult mai mari la factori exteriori. Gama de glafuri de exterior din aluminiu si accesorii este foarte variata si include glafuri de aluminiu standard in diferite forme si dimensiuni, capace de inchidere, elemente de imbinare, benzi anti-zgomot si garnituri din cauciuc termoplastic.

Se pot realiza in mai multe culori, cele din PVC pe alb pana la imitatie de marmura sau stejar, iar cele din aluminiu in afara de culorile standard alb si maro, pot fi vopsite in camp electrostatic dupa imaginatia dumneavoastra.

 

Ca si detalii tehnice, lungimea poate fi de maxim 6 metri iar latimea variaza intre 15 si 400 de cm.

Galerie foto
  • ...