Avdela 2000 Serv Com - Proiectare, executie si montaj geamuri termopan, Bucuresti

Jaluzele

Un accesoriu pentru ferestrele din PVC sau Aluminiu sunt jaluzelele, aceastea ne protejeaza de lumina exterioara sau razele puternice ale soarelui cat si de ochii indistrecti din imprejurimi. Un alt punct forte pentru jaluzele este faptul ca acestea pot decora cu eleganta si bun gust sistemul de vitrare existent.

Jaluzelele pot fi executate si montate de catre compania noastra dupa dorintele dumneavoastra.

  • Jaluzele verticale – care pot fi contectionate din material textil, cu diverse texturi si nuante variate ce pot satisface gusturile cele mai exigente. Actionarile acestora se pot face manual, cu lant cu bile sau electric. Lamelele acestora se pot de asemenea curata prin spalare si sunt foarte rezistente la foc si variatii mari de temperatura.
  • Jaluzele orizontale – pot fi confectionate in special din aluminiu cu nuante foarte variate mate, sidefate, perforate sau imitatie de lemn si cu lamele inguste de 16mm sau late de 25mm. Acestea sunt foarte usor de intretinut prin simpla stergere cu o carpa umeda si sunt foarte usor de manipulat. de asemenea montajul lor se face in diverse moduri in functie de forma si structura ferestrelor existente.
  • Rolete – sunt sisteme de rulouri textile de interior. Prin simpla rulare a materialului textil in partea superioara se formeaza un rulou compact si discret, dar cu functionalitati multiple.

Echipa noastra asteapta cu nerabdare sa va decoreze ferestrele cu cele mai atragatoare si mai sidefate lamele personalizate dupa imaginatia dumneavoastra.

Galerie foto
  • ...