Avdela 2000 Serv Com - Proiectare, executie si montaj geamuri termopan, Bucuresti

Rulouri exterioare aplicate

Casetele rulourilor au fata tesita la 45 grade si sunt din aluminiu. Aceste casete au inatimi diferite in functie de inaltimea golului in care sunt montate. Casetele sunt intr-o gama variata de culori, ele putandu-se vopsi in camp electrostatic in orice culouare.

Compania noastra foloseste casete si lamele produse in fabrici cu un inalt standard de calitate. Vopsirea acestora se face in camp electrostatic, ceea ce confera o rezistenta deosebita a vopselei la toti factorii externi.

Lamelele folosite de noi sunt de mai multe dimensiuni in functie de nevoile si dorintele clientului. Pentru rulourile cu o latime de pana la 2,5 metri se folosesc lamele de 39 de mm umplute cu spuma poliuretanica izolatoare de 7 mm care au o greutate de aproximativ 2,8 kg/mp.

Pentru rulouri cu dimensiuni mai mari sau pentru usi de garaj sub forma de rulou exista si alte dimensiuni ale lamelelor , de 45 mm , 55 mm , 77 mm , o decizie in privinta folosirii lamelelor optime pentru nevoile dumneavoastra urmand sa se ia dupa consultari intre dumneavoastra si specialistii nostrii.

Montajul poate fi facut de echipele noastre de profesionisti cu o inalta calificare, asigurandu-se astfel eficientizarea la maxim a folosirii ruloului. Un rulou montat corespunzator va face ca pe timp de vara sa avem o reducere a temperaturii ambientale cu 10-15 % , pe timpul iernii pierderi de caldura mai mici cu 7-10 % de unde vor rezulta economii importante tot timpul anului.

De asemenea un rulou este si un foarte bun izolant fonic, el reducand zgomotul cu pana la 10 db.

Rulourile produse de noi pot avea actionare manuala (panglica, snur, sau in cazul celor de dimensiuni mai mari, manivela) sau actionare elctrica (motor cu intrerupator sau cu telecomanda).

Toate rulourile pot avea plasa de insecte incorporata in caseta care se va actiona independent de covorul ruloului iar pe ultima lamela a ruloului se pot monta dispozitive de inchidere (zavor mecanic sau butuc cu cheie) pentru o mai mare siguranta.

Unul din avantajele rulourilor aplicate consta in posibilitatea montajului pe orice fel de tamplarie deja existenta, fie ca aceasta este de lemn, aluminiu sau PVC. Gama de culori in care pot fi executate rulourile este una destul de variata fie ca vorbim de culorile standard (alb , maro deschis -RAL 8014 sau maro inchis-RAL 8019), culori imitatie de lemn (stejar auriu, nuc, mahon) sau chiar culori speciale (bej, silver sau gri antracit).

Galerie foto
  • ...