Avdela 2000 Serv Com - Proiectare, executie si montaj geamuri termopan, Bucuresti

Pereti cortina

Atunci cand arhitectii si proiectantii doresc o fatada din sticla si aluminiu, noi putem oferi toate tipurile de lucrari necesare realizarii celor mai indraznete planuri arhitecturale.

Fatade din sticla si aluminiu, autoportante cu proprietati termoizolante si fonoizolatoare poarta numele de "pereti cortina", adaptarea in limba romana a denumirii "courtain wall" din limba engleza.

Aceste structuri se pot aplica pentru planuri verticale, pentru cele inclinate cu panta negativa sau pozitiva, dar si pentru acoperisuri(luminatoare si cupole).

Peretii cortina reprezinta o modalitate usoara, moderna si deosebita de a "imbraca" o constructie, timpul de executie a lucrarii este relativ mic in functie de disponibilitatea materialelor necesare iar intretinerea acestora este relativ ieftina si usoara.

Cele mai importante elemente cu ajutorul carora se realizeaza aceste sisteme sunt:

  • Profilele din aluminiu - cu rupere termica, pe care noi le achizitionam de la cei mai buni producatori: Schuco, Alumil, Exalco, Reynaers, Balkan, Etem, samd.Acestea se achizitioneaza la comanda specifica in functie de fiecare proiect in parte, de obicei in starea lor naturala si se vopsesc ulterior in camp electrostatic, existand posibilitatea de a alege dintr-o gama larga de culori.
  • Sticla - care are cea mai mare pondere in aproape toate sistemele din PVC sau aluminiu. Aceasta este de cea mai buna calitate: Guardian, SaintGobain, AGC Glass si poate fide foarte multe feluri(standard, securizata, laminata de diverse grosimi colorata in masa sau cu diversi coeficienti de transparenta sau protectie UV, transparenta, mata sau opaca in diferite nuante de asemenea conform mostrelor noastre).
  • Elemente de izolare si sigilare - care trebuie sa fie neaparat de cea mai buna calitate si sa detina anumite proprietati precum rezistenta la UV sau chiar rezistenta la temperaturi foarte inalte. Printre producatorii nostri se numara: Sika, DenBraven, IC Lustin, Soudal.
  • Elemente de prindere - din otel si inox, suruburi, ancore si garnituri, piese metalice zincate pe care noi le achizitionam de la distribuitori specializati: Wurth, SEA, Biasia, etc.

Toate aceste elemente asamblate desavarsesc sistemele dorite ce dau forma constructiilor. Sistemele de pereti cortina sunt de mai multe tipuri, dupa cum urmeaza:

  • PERETI CORTINA CLASICI

Acest tip de perete cortina este cel mai des folosit, unde profilele ornamentale din aluminiu sunt vizibil la exterior profile atat pe orizontal cat si pe vertical.

Aceste profile ornamentale pot avea forme diferite: standard, rotunjite, eliptice, plate, etc. si de asemenea o varietate de culori, oferind posibilitatea realizarii unor structuri tridimensionale foarte complexe.

In partea interioara sunt vizibile riglele si montantii care pot fi de diferite dimensiuni si culori. Acest tip de perete cortina mai este denumit si nestructural sau standard si de obicei reprezinta varianta cea mai economica in materie de pereti cortina.

  • PERETI CORTINA SEMISTRUCTURALI

Acest tip de perete cortina se deosebeste prin profilele din aluminiu vizibile din interior iar din exterior profilul este vizibil doar pe un sens, iar pe celalalt sens este vizibila doar o linie subtire, de obicei  aceasta fiind neagra.

Ferestrele exterioare sunt identice cu corespondentele lor din interior, rezultatul fiind un aspect impecabil cand fereastra este inchisa. Impermeabilitatea este asigurata de trei randuri de garnituri EPDM si de un sistem de scurgere pentru orice tip de acumulare de apa.

Aceasta  confera sistemului o continuitate si planeitate a panorilor din sticla pe o anumita directie.

  • PERETI CORTINA TIP SPIDER

 

Acet tip de perete cortina se diferentiaza de celelealte tipuri prin sisitemul deosebit de prindere a sticlei si anume printr-un sistem vizibil la exterior de prindere in puncte si garniture. In acest caz amenajarile atat exterioare cat si interioare pot imbraca cele mai inovative forme.

Ca si la fatadele ventilate si aceste sisteme  de Pereti Cortina au numeroase avantajele mergand de la aspect si pana la eficienta si cost:- aspect modern si atractiv;- usurinta in proiectare acestora cu programe speciale- rezistenta la factorii de mediu variati  si la variatii de temperature,inclusive la intensitatea vantului- protectie solara- greutate scazuta;- intretinere foarte  usoara- nu este  afectat de umezeala, degradat de intemperii si mucegai sau de putrezire.- rezistenta la radiatiile ultraviolete si stabilitatea culorilor sunt foarte ridicate- izolare fonica si termica- reducerea cheltuielilor cu energia pentru climatizare sau incalzire- culori diverse conform mostrelor din pletare- flexibilitate si rezistenta la deformarile constructiilor datorate vibratiilor, cutremurelor sau altor cauze- adaptabilitate

 

Referitor la procedeul de ofertare, echipa noastra foloseste o schema foarte transparenta prin care punem la dispozitia clintilor nostri costurile tuturor elementelor ce compun sistemul,cu discounturile de care noi beneficiem, dupa care tot la vedere noi adaugam manopera noastra de executie si montaj.

Ne bazam pe transparenta si pe profesionalismul cu ne-am multumit toti clientii de la cel mai mic pana la cel mai mare.

Inca de la ofertare si pana la finalizare echipa noastra sta la dispozitia clientilor nostri in slujba carora ne desfasuram activitatea, cu cele mai bune solutii si cele mai variate.

Galerie foto
  • ...