Avdela 2000 Serv Com - Proiectare, executie si montaj geamuri termopan, Bucuresti

Usi din PVC Clasice

Usile din PVC Clasice pot fi de doua tipuri, de interior si exterior.

Usile de interior din PVC au un avantaj real comparativ cu usile din lemn, in primul rand din pricina faptului ca acestea izoleaza mult mai bine fonic. Aceste usi se pot executa intr-o gama variata de modele si culori si se pot face multe combinatii de sticla si panel pentru a realiza un model pe placul fiecaruia.

De asemenea se pot comanda paneluri ornamentale din foi de PVC cu grosimea de 1,5 mm, umplute cu poliestiren extradat. Usile din PVC pentru exterior sunt usi speciale la care se foloseste un toc si o cercevea de usa, toc si cercevea care au o latime mai mare.

Compania noastra foloseste pentru usile din PVC de exterior balamale de DR HAHN, unele dintre cele mai bune in domeniu si inchidere in 5 puncte HT sau AUBI, renumite pentru fiabilite si rezistenta in timp.

Feroneria si balamalele sunt reglabile pe trei axe, de aceea nu pot aparea probleme daca se deregleaza. Usile din PVC de exterior, la fel ca si cele de interior pot avea o multitudine de modele care se pot executa cu paneluri ornamentale.

Pentru o etansare buna la usi se poate pune un prag de aluminiu in locul tocului continuu. De asemenea pentru spatii comerciale, la dorinta clientului, usile se pot executa fara prag, pe usa punandu-se o perie.

 

Galerie foto
  • ...
  • ...