Avdela 2000 Serv Com - Proiectare, executie si montaj geamuri termopan, Bucuresti

Plase insecte

Fie ca sunt insecte mai grase sau mai slabe firma noastra executa toate tipurile de plase contra insectelor dupa preferintelor clientilor nostri si mai mult de atat le adaptam in functie de tipul si forma ferestrelor la care se aplica.

Iata cateva exemple:

  • Plase insecte fixe-cele mai simple si chiar eficiente pentru destinatia lor.
  • Plase insecte mobile cu Balamale sunt asemanatoare celor fixe si in plus se ataseaza balamale si clipsuri de inchidere, unu sau mai multe in functie de inaltimea acestora.
  • Plase insecte tip rulou cu Arc, care pot fi cu actionarea pe orizontal si atunci avem inchidere cu magnet sau pe vertical cu inchidere cu "calareti". Acestea au un sistem de rulare pe sine cu perii si uneori pot fi mai comod de actionat insa nu si pentru inaltimi foarte mari, atunci devenind mult mai greu de actionat.
  • Plase insecte Plisse, sunt un sistem nou de plase aparute pe piata romaneasca si sunt formate din precadru cu sine si plasa propriu-zisa care se pliaza precum o armonica. Acestea sunt foarte eficiente si utile.
  • Plase insecte tip America, sunt acele plase foarte bine cunoscute din "America " intr-adevar, acestea fiind plase batante cu cadru si precadru din aluminiu iar inchiderea se realizeaza cu arc si magnet.
  • Plase insecte batante pt fatade Aluminiu tip Perete Cortina, acestea se deosebesc in special prin sistemul de prindere care se face cu cleme speciale tocmai pentru a nu perfora profilele.

Furnizorii nostri de elemente pt confectionarea Plaselor de Insecte sunt diversi precum Profine Romania, Exalco, Alumil, Etem, Balkan, Paladium si chiar Schuco acolo unde sistemul montat impune acest lucru.

Toate profilele care intra in componenta acestor sisteme se pot livra Alb, Maro sau vopsite in camp electrostatic intr-o multitudine de nuante chiar si imitatie de lemn.

De asemenea anumite tipuri de Plase pot fi executate si cu alte forme decat standard si anume trapez sau tip Arcada, cu bolta de Cerc.

Asadar din multitudinea de posibilitati echipa noastra poate executa plase contra insectelor pentru toate gusturile, cerintele sau preferintele potentialilor clienti.

Galerie foto
  • ...