Avdela 2000 Serv Com - Proiectare, executie si montaj geamuri termopan, Bucuresti

Luminatoare

Luminatoarele sunt ansamble din profile PVC sau Aluminiu unde ponderea mare este de sticla sau material policarbonat.

Luminatoarele pot avea forme geometrice variate si de asemenea se pot adapta diverse tipuri de sticla simpla sau termoizolanta, de cele mai multe ori securizata si de diverse colorituri si cu diverse proprietari de protectie solara sau transmitenta a razelor solare.

Astfel de constructii, in afara faptului ca sunt deosebite datorita formelor si panoramei pe care o pot surprinde, reduc costurile aferente iluminarii artificiale, fiind o solutie optima si binevenita pentru orice tip de constructie in vederea garantarii unei luminozitati adecvate cat si pentru desfasurarea oricarui tip de activitate si chiar eliminarii efectului de sera.

Luminatoarele din sticla de dimensiune potrivit de mare, permit patrunderea luminii naturale in mod liber si chiar in interiorul structurilor inchise si mari. o cupola luminatoare din sticla ofera o mai buna calitate a vietii chiar si in medii restranse.

Se pot realiza structuri atat in varianta portanta cat si autoportanta, cu o mare diversitate de forme si volumeS acoperisuri cu versanti avand pante intre 5 si 45 de grade, sere, verande complet vitrate, etc. Se pot integra elemente cu deschideri variabile(ferestre, usi glisante, trape de aerisire si ventilatoare).

Sistemele cu profile din aluminiu dispun de planuri separate pentru drenarea apei de condens si aerisire. Exista profile speciale pentru racordul cu structura, precum si cu elemente inglobate.

Evacuarea fumului si a caldurii se poate face prin trapele de fum special incluse in componenta luminatorului, actionate de mecanisme alimentate la curent, care pot fi cuplate la sistemul centralizat de alarma pentru situatii de urgenta.

Ventilatia poate fi asigurata permanet prin intermediul grilelo de ventilatie cu actionare locala sau el a distanta, incluse de asemenea in sistemul luminatorului.

In orice incapere oricat de mica poate crea senzatia extraordinara de spatiu nelimitat.

 

In vederea alegerii sistemului de luminatoare potrivit cerintelor dumneavoastra, tehnicienii nostri va pot oferi solutia perfecta din punct de vedere tehnici cat si financiar.

Galerie foto
  • ...