Centrul de meditatii T.O.P. - Centrul de meditatii pentru Tineri si Orientare Profesionala

Cursuri la Limba Engleza

Centrul de meditatii T.O.P. organizeaza cursuri la Limba Engleza pentru pregatire Gimnaziu, Liceu, Bacalaureat si Certificat Cambridge, propune solutii personalizate in functie de capacitatile fiecarui cursant si sustine pregatirea avansata prin metode de coaching. Profesorii cu care centrul nostru colaboreza au studii de specialitate, sunt persoane dornice sa lucreze intr-un mediu tanar si dinamic, isi adapteaza metoda de predare in functie de elev, cunosc bine materia si programa scolara, au experienta in predare prin metode moderne si interactive utilizand sisteme digitale, table interactive (manuale, jocuri, lectii dinamice, aplicatii, instrumente audio-video).

Engleza este o limba de Vest, care a fost vorbita pentru prima data in Anglia medievala timpurie si acum este o limba raspandita la nivel mondial. Este a treia limba nativa cel mai frecvent intalnita in lume, dupa mandarina si spaniola.

 

Tarile cu comunitati mari de vorbitori nativi de limba engleza includ Marea Britanie, Statele Unite ale Americii (cel putin 231 milioane), Regatul Unit (60 milioane), Canada (19 milioane), Australia (cel putin 17 milioane), Africa de Sud (4,8 milioane), Irlanda (4,2 milioane) si Noua Zeelanda (3,7 milioane).

 

Limba engleza este a doua cea mai larg invatata in lume si este o limba oficiala a Organizatiei Natiunilor Unite, ale Uniunii Europene, precum si multe alte lumi si organizatii internationale regionale.

Competente lingvistice Cambridge

Profesorii nostri ofera pregatire la limba engleza in vederea sustinerii examenelor de competenta lingvistica Cambridge A1- C1 niveluri definite în Cadrul European Comun de Referinta (CECR):

 

Young Learners (YLE) (7-12 ani)

  • Starters (YLE Starters) nivel A1
  • Movers (YLE Movers) nivel A1
  • Flyers (YLE Flyers), nivel A2 (la aproximativ acelasi nivel cu examenul KET)

 

Key (KET),nivel A2 (13-17 ani)

Candidatii care sustin examenul KET/KET for Schools si obtin calificativele: Pass with Distinction, Pass with Merit sau Pass, isi pot echivala proba la limba engleza pentru admiterea in clasa a IX-a cu engleza intensiv.

 

Preliminary (PET), nivel B1 (13-17 ani)

Candidatii care au sustinut examenul PET/PET for Schools si au obtinut calificativele: Pass with Distinction, Pass with Merit sau Pass, isi pot echivala proba de BAC la limba engleza sau proba la limba engleza pentru admiterea in clasa a IX-a cu engleza intensiv.

 

First (FCE), nivel B2

Candidatii dovedesc ca au abilitatile lingvistice pentru a trai si pentru a lucra in mod independent intr-o tara cu limba engleza sau pentru studii cu predate in aceasta limba.

 

 Abonamentele sunt valabile pentru pregatire de grup. Sedintele se desfasoara saptamanal, cu o durata de 2 ore. Sesiunea de pregatire incepe cu inscrierea a minim 2 persoane. 

Galerie foto
  • ...