Centrul de meditatii T.O.P. - Centrul de meditatii pentru Tineri si Orientare Profesionala

Cursuri la Biologie

Centrul de meditatii T.O.P. organizeaza cursuri la Biologie pentru pregatire Liceu, Bacalaureat si Admitere Facultate, propune solutii personalizate in functie de capacitatile fiecarui cursant si sustine pregatirea avansata prin metode de coaching. Profesorii cu care centrul nostru colaboreza au studii de specialitate, sunt persoane dornice sa lucreze intr-un mediu tanar si dinamic, isi adapteaza metoda de predare in functie de elev, cunosc bine materia si programa scolara, au experienta in predare prin metode moderne si interactive utilizand sisteme digitale, table interactive (manuale, jocuri, lectii dinamice, aplicatii, instrumente audio-video).  

Viata este cel mai mare dar, cel mai miraculos proces dar in acelasi timp si cel mai complex. Din ce suntem compusi, ce oare ne face sa fim unici si diferiti ? Biologia si descoperirile incredibile care s-au facut in acest domeniu ne dau raspunsurile la aceste intrebari.

 

Intre disciplinele scolii, biologia este cea mai frumoasa calatorie spre coplesitoarea complexitate si ordine ascunsa in organismele vii.

 

Biologia ne descopera ca frunza unui arbore depaseste in complexitate un combinat intins pe cateva hectare, si ca o singura celula din corpul uman este mai complexa decat o metropola.

 

Biologia ne poate ajuta sa intelegem cum milioanele de specii vii de plante si animale traiesc imbratisate, in jurul nostru, in dependenta unele cu altele, intr-o lucrare permanenta care sprijina viata noastra. Dar biologia ne dezvaluie si tainele alcaturii trupului uman, aratand complexitatea extraordinara a functiilor, tesuturilor si organelor cu care suntem inzestrati, aratand cat de mare este miracolul vietii. In fiecare secunda, in trupul nostru se petrec procese pentru a caror descriere ne-ar fi necesari ani din viata.

 

Omul traieste in mijlocul unor miracole pe care le poate sesiza, in parte, dar pe care nu le intelege deplin.

 

Studiind lumea biologiei, omul isi insuseste fapte vitale pentru intelegerea lumii care ne inconjoara.

Galerie foto
  • ...