Titan Machinery, Comercializare utilaje demolari - Dragomiresti Deal / Ilfov

Despre Titan Machinery

Cu aproape 40 de ani de experienta, grupul Titan Machinery Inc. din Statele Unite ale Americii detine si administreaza o retea de distributie de echipamente si servicii în industria de agricultura si cea de constructii la scala internationala. Titan Machinery este cel mai mare distribuitor de utilaje agricole si de constructii din S.U.A si unul dintre cei mai importanti importatori si distribuitori de astfel de echipamente la nivel mondial. Principalul partener al Titan Machinery este concernul CNH Industrial, care cuprinde marci celebre printre care Case IH, Case Construction, Iveco, New Holland Agriculture si New Holland Construction. De asemenea, Titan Machinery este cel mai mare distribuitor din lume al produselor CNH Industrial.

Grupul Titan Machinery Inc. a intrat în România în anul 2011, acesta fiind primul stat din Europa în care s-a instalat. Titan Machinery România a reprezentat din start unicul importator al utilajelor producatorilor americani Case IH si Case construction Equipment. În 2016 Titan Machinery România a devenit importator si distribuitor exclusiv al utilajelor producatorul suedez Väderstad. De asemenea, Titan Machinery România este distribuitor si importator al utilajelor marca: Maschio Gaspardo, Sulky, Gregoire Besson, Stoll, Annaburger, Tecnoma, Dammann si MacDon. Titan Machinery România ofera clientilor solutii de echipamente grele de clasa mondiala, piese de schimb de origine si servicii de asistenta si mentenanta. Titan Machinery România opereaza pe piata interna printr-o retea de zece puncte de lucru, care au rolul de a acoperi eficient toata suprafata tarii.

Titan Machinery România dezvolta si ofera tehnologii avansate, precum echipamente de ghidare si pozitionare ce utilizeaza tehnologia RTK+, compatibile cu o gama variata de utilaje agricole, de constructii sau din alte industrii. De asemenea, compania ofera solutii complete, inclusiv servicii de administrare a flotei de utilaje, cum sunt FarmIS/ SiteIS (IS- intelligent system), sau tehnologii avansate de analiza a solului cum sunt SoilXplorer. Impactul pozitiv pe care îl au proiectele Titan Machinery România pentru agricultori contribuie la dezvoltarea unei agriculturi moderne, sustenabile si, pentru tot mai multi fermieri care nu îsi mai doresc sau nu îsi permit costuri inutile, indispensabile.

Dezvoltarea serviciilor de mentenanta a avut la baza analiza nevoilor fermierilor si a pornit cu o restructurare, respectiv o organizare a punctelor de lucru din tara, dotate cu ateliere si echipamente de ultima generatie. Complementar atelierelor din tara, Titan Machinery are pregatita o flota de peste 80 de autoutilitare complet echipate, gata sa intervina în timp util în sprijinul fermierilor atunci când sunt solicitate. În întreprinderea programului de expansiune adoptat, au loc anual aproximativ 20 de programe de training la sediile partenerilor din Europa. În cadrul servicilor de mentenanta este si divizia de reconditionare a utilajelor folosite. Ca atare, fiecare utilaj folosit din portofoliul Titan Machinery, parcurge un proces minutios de reconditionare, sub atenta supraveghere a unui inginer coordonator. Utilajul în cauza este supus unei expertize tehnice si reconditionat complet pentru uzul îndelungat.

Viziunea Titan Machinery este aceea de a fi partenerul preferat al agricultorului din România. Iar pentru acest lucru, nu este responsabila numai de comercializarea produselor premium, ci si de parteneriatul si de afacerile pe care le dezvolta, si anume ale companiei producatoare, ale fermierului beneficiar si ale sale ca drept furnizor de servicii agricole integrate, acordând atentie, rabdare si întelegere tuturor situatiilor întâmpinate. Avantajul reprezinta asumarea angajamentului, sprijinind permanent agricultura careia i se dedica. Viziunea Titan Machinery nu este un element izolat într-un birou, ci este o viziune împartasita de întreaga echipa comerciala si tehnica care conduce produsele si serviciile în teritoriu.

Abordarea Titan Machinery pentru piata agricola este dedicata tuturor segmentelor de fermieri în general si segmentului de fermieri profesionisti în special. Ei sunt cel mai dificil de satisfacut, dar si cei care ofera companiei cele mai mari satisfactii în momentul în care utilizeaza serviciile si produsele de care au nevoie. Traim în era informatiei si a tehnologiei avansate. Astfel, linia de demarcatie cu privire la exigentele pe care le au fermierii mari, mici si mijlocii tinde sa se estompeze. Toata lumea solicita produse de durabilitate si de calitate superioare, asociate cu serviciile de calitate în virtutea unei afaceri progresive.

Galerie foto
  • ...