Titan Machinery, Comercializare utilaje demolari - Dragomiresti Deal / Ilfov

Mini incarcatoare Case SR130

Mini încarcatoarele multifunctionale Case sporesc randamentul de lucru si productivitatea.

Mini încarcatoarele multifunctionale Case au fost recunoscute întotdeauna pentru puterea si productivitatea lor. Acum, am completat gama de mini încarcatoare multifunctionale cu înca noua noi modele, întrecându-ne pe noi însine – si surclasându-ne chiar si competitorii. Fiabilitatea reprezinta cuvântul principal de ordine pentru aceasta clasa de utilaje.

Noua noastra linie de mini încarcatoare multifunctionale asigura o forta de rupere a cupei mult mai mare fata de alte utilaje din aceeasi clasa, apartinând altor producatori (de pâna la 38.2 kN) si pot ridica o sarcina mai mare pâna la înaltimea boltului de prindere al cupei de brat. Mai mult decât atât, mini încarcatoarele multifunctionale Case sunt rapide si foarte puternice, gratie motoarelor prevazute cu turbocompresor cu care acestea sunt echipate. Pâna la urma, indiferent de cum le-am privi, noile mini încarcatoare multifunctionale Case vor spori randamentul de lucru si productivitatea dumneavoastra.

O NOUA ECHIPA DURA

Mini încarcatoarele multifunctionale Case au fost recunoscute întotdeauna pentru puterea si productivitatea lor. Acum, am completat gama de mini încarcatoare multifunctionale cu înca noua noi modele, întrecându-ne pe noi însine - si surclasându-ne chiar si competitorii. Fiabilitatea reprezinta cuvântul principal de ordine pentru aceasta clasa de utilaje. Noua noastra linie de mini încarcatoare multifunctionale asigura o forta de rupere a cupei mult mai mare fata de alte utilaje din aceeasi clasa apartinând altor producatori (de pâna la 38.2 kN) si pot ridica o sarcina mai mare pâna la înaltimea boltului de prindere al cupei de brat. Mai mult decât atât, mini încarcatoarele multifunctionale Case sunt rapide si foarte puternice, gratie motoarelor prevazute cu turbocompresor cu care acestea sunt echipate. Pâna la urma, indiferent de cum le-am privi, noile mini încarcatoare multifunctionale Case vor spori randamentul de lucru si productivitatea dumneavoastra.

CONSTRUCTIE PERFORMANTA

Din gama de mini încarcatoare multifunctionale Case, aveti posibilitatea sa alegeti între utilaje prevazute cu comenzi mecanice si utilaje beneficiind de comenzi electro-hidraulice (EH). Selectând un utilaj beneficiind de comutatoare EH, veti putea sa asociati diferite tipuri de comenzi cu preferintele operatorului.De asemenea, inginerii companiei Case au proiectat un nou tip de sasiu, purtând denumirea de Power Stance, având un ampatament mai lung cu 21% fata de varianta originala si o distributie a greutatii fata/ spate de 30/70. De ce? Pentru ca mini încarcatoarele noastre multifunctionale sa poata ridica si transporta mai multe materiale. În combinatie cu functia Ride Control, mini încarcatoarele multifunctionale Case asigura o stabilitate superioara si viteze mai mari de lucru fata de alte utilaje din aceeasi clasa apartinând altor producatori, indiferent de conditiile de pe santier.În plus, mai exista înca un avantaj important: mini încarcatoarele multifunctionale Case vor putea lucra o zi întreaga fara sa trebuiasca alimentate, datorita consumului redus de carburant si noilor rezervoare având capacitati cuprinse între 60.5 si 96.5 litri.

VA PLACE UNDE LUCRATI

Intrati în noua cabina a mini încarcatoarelor noastre multifunctionale si veti simti diferenta. Noi stim ca locul de munca al operatorului este cabina si, în consecinta, am creat un mediu de lucru care este mai spatios si asigura o vizibilitate, un confort si un control mai bun asupra utilajului.De asemenea, cabinele mini încarcatoarelor multifunctionale Case sunt izolate pentru a se reduce semnificativ nivelele de zgomot si cantitatile de praf intrate în habitaclu. Noile cabine ale mini utilajelor noastre sunt acum si cu 25% mai spatioase - fiind cele mai mari din aceasta clasa. Ele sunt prevazute cu site metalice laterale revolutionare, ultra-subtiri si au o suprafata vitranta mai mare, pentru a asigura o vizibilitate de 360 de grade pentru operator.Mai puneti la socoteala si sistemul exclusiv de iluminare laterala Case si veti putea face mai multe - zi sau noapte.

PUTERE IMPRESIONANTA

Indiferent de sarcina care trebuie executata, compania Case va poate pune la dispozitie un mini încarcator multifunctional care s-o poata îndeplini. De la cel mai nou model de mini încarcator multifunctional SR 130, prevazut cu o cupa având capacitatea de 590 kg, si pâna la cel mai puternic mini încarcator multifunctional SV300, prevazut cu o cupa având capacitatea de 1360 kg, utilajele noastre au puterea sa execute sarcina atribuita. Modelele noastre de mini încarcatoare multifunctionale, prevazute cu sistem radial de ridicare (SR), au fost proiectate sa sape, sa rupa si sa împinga sarcini, în timp ce mini încarcatoarele multifunctionale cu sistem vertical de ridicare (SV) au fost construite pentru activitati de ridicare si deplasare a sarcinilor.

Galerie foto
  • ...