Titan Machinery, Comercializare utilaje demolari - Dragomiresti Deal / Ilfov

Excavatoare pe pneuri Case WX148

Performante crescute atat la sapaturi cat si la ridicare

Excavatoarele pe pneuri din seria WX sunt propulsate de ultima generatie de motoare diesel Case Family III. Intervalele extinse de întretinere (500 de ore de functionare) sunt standard pentru întreaga gama de excavatoare pe pneuri din seria WX, asigurându-se astfel existenta unui numar minim de timpi morti si atingerea unei productivitati maxime.

CENTRUL DE MENTENANTA

Excavatoarele pe pneuri din seria WX sunt propulsate de ultima generatie de motoare diesel Case Family III. Intervalele extinse de întretinere (500 de ore de functionare) sunt standard pentru întreaga gama de excavatoare pe pneuri din seria WX, asigurându-se astfel existenta unui numar minim de timpi morti si atingerea unei productivitati maxime. Pasarela special proiectata asigura accesul facil al operatorului la toate punctele de service si diagnosticare. Orificiile ecologice de scurgere ale uleiului reduc riscul contaminarii solului pe durata executiei lucrarilor obisnuite de întretinere si reparatii.Acces facil la punctele de service si întretinere. Numar mic de timpi morti.

PUTERE SUFICIENTA PENTRU EXECUTIA CELOR MAI DIFICILE LUCRARI

Având o structura superioara compacta si o constructie bine ec hilibrata, excavatoarele pe pneuri din seria WX ofera performante sporite de ridicare si sapare. Lama complet independenta, sistemul avansat de control al stabilitatii si picioarele de calare blocabile mecanic asigura o platforma solida de lucru pentru utilaj. Puterea ridicata a motoarelor, care beneficiaza de functia Power Boost (amplificare a puterii), garanteaza productivitatea absoluta a excavatoarelor pe pneuri din seria WX. Transmisia PowerShift asigura atingerea unor viteze de pâna la 25 km/h, rapoartele de transmisie putând fi schimbate pe durata deplasarii. Cu toate acestea, aceste tipuri de excavatoare au cea mai buna forta de tractiune din clasa lor în cazul lucrarilor de sapare. Pentru sporirea versatilitatii utilajelor si pentru ca acestea sa fie agreate de catre operatori, sunt disponibile si doua cârlige de cuplare rapida: unul dintre ele poate fi montat doar pe cupa excavatoarelor pe pneuri WX240 iar celalalt pe cupele excavatoarelor WX240 si CX240. Platforma stabila. Productivitate absoluta.

CABINA CONFORTABILA

Datorita suprafetelor netede de mari dimensiuni si trapei transparente din acoperis, excavatoarele pe pneuri din seria WX asigura o vizibilitate exceptionala pentru operator asupra întregii zone de lucru. Scaunul cu suspensie pneumatica si coloana de directie reglabila asigura confortul operatorilor de toate conformatiile, care îsi vor putea gasi cu usurinta pozitia ideala de lucru, fiind redusa astfel oboseala resimtita de acestia si sporindu-se productivitatea muncii lor pe tot parcursul zilei. Întrerupatorul de comanda al directiei, montat pe joystick, frânele cu actionare automata si dispozitivul de blocare al puntii-fata reduc nivelul de efort al operatorului. Modul de functionare Case Digipower pentru asigurarea unei nivelari cât mai exacte combinat cu lama din partea din spate a utilajului si cu comenzile extrem de precise ale sistemului de stabilizare de pe joystick permit operatorului sa aiba controlul total asupra excavatorului, în toate situatiile. Control sporit. Oboseala redusa. Productivitate sporita.

SIGURANTA ÎN EXPLOATARE

Functia Case Inching, setarea de rulare cu viteza foarte redusa si modul de functionare Road Travel (Deplasare pe Drum), în care partea superioara a bratului si eventualele accesorii sunt detasate, asigura exploatarea în siguranta a excavatoarelor pe pneuri din seria WX în toate situatiile. Dispozitivul de întrerupere automata a curentului furnizat de acumulator si sistemul de încalzire initiala a motorului reduc riscul defectarii motorului si a instalatiei hidraulice la pornirea utilajului. Alarmele acustice si vizuale aferente dispozitivului de blocare al puntii-fata îl ajuta pe operator sa exploateze în siguranta utilajul iar picioarele de calare cu amprenta mare pe sol asigura stabilitatea totala a excavatorului pe teren accidentat. Sustinere solida. Performante maxime.

Galerie foto
  • ...