Titan Machinery, Comercializare utilaje demolari - Dragomiresti Deal / Ilfov

Excavatoare pe senile

Excavatoarele noastre pe senile au la baza un consum de carburant redus cu 10 procente datorita noii tehnologii a motoarelor, care produc mai putine noxe si care asigura respectarea normelor de emisii Tier 4. De asemenea, aceasta gama se remarca prin un nou sistem de control inteligent al instalatiei hidraulice si prin cinci noi sisteme de economisire a energiei.

CX145D SR14.7 t8.74 m 6.01 m

CONSUM DE CARBURANT MAI REDUS CU 10%

- noua tehnologie a motoarelor, care produc mai putine noxe, asigura respectarea normelor de emisii Tier 4- un nou sistem de control inteligent al instalatiei hidraulice.- cinci noi sisteme de economisire a energiei.

MEDIU DE LUCRU DE PRIMA CLASA PENTRU OPERATOR

- cabina cu 7% mai mare, beneficiind de o structura de protectie de tip ROPS.- nivelul foarte redus de zgomot produs de utilaj, putându-se înregistra valori chiar si mai micide 70 db (a).- flux de aer sporit cu 25%, producându-se cu 8% mai mult aer conditionat.- un nou afisaj color multifunctional.

FIABILITATE EXCEPTIONALA

- acces optimizat la punctele de service si întretinere.- reîmprospatarea automata a gazelor de esapament previne aparitia timpilor morti.- bolturi standard pentru bratul de excavare, beneficiind de Sistemul de Întretinere Extins (EMS) (gresarea se face la 1000 de ore de functionare).- intervale extinse de întretinere.- schimbare ulei hidraulic la un interval de 5000 ore.

PRODUCTIVITATE SPORITA

- cicluri de lucru cu 5% mai rapide, capacitate de ridicare mai mare cu 6%.- greutate sporita pentru stabilitatea suplimentara a utilajelor.

MONITOR FULL COLOR MULTIFUNCTIONAL

Monitorul standard full color de 17.8 cm ofera dintr-o privire toate informatiile de care are nevoie operatorul. Usor de utilizat, butoanele ghideaza operatorul prin intermediul functiilor de pe ecran, iar monitorul poate fi împartit pentru a vizualiza camera standard din spate precum si camera laterala. Informatiile furnizate includ: modul de lucru, viteza de deplasare, luminile de lucru, alegerea atasamentului, timpul si orele de lucru, împreuna cu datele de sistem cum ar fi temperaturile lichidului de racire si a uleiului hidraulic, nivelul de combustibil si starea filtrului de particule precum si functia de autoregenerare a acestuia.Indicatorul ECO afiseaza pe monitor functiile diferitelor sisteme de economisire a energiei permitând operatorului sa maximizeze eficienta si reducerea consumului de carburant. Monitorul poate fi utilizat de catre tehnicienii de service pentru a accesa functiile de diagnosticare la bord.

Galerie foto
  • ...