Titan Machinery, Comercializare utilaje demolari - Dragomiresti Deal / Ilfov

Incarcatoare frontale compacte Case 121F

FORTA MOTRICE

Transmisia hidrostatica asigura forta de tractiune necesara pentru deplasarea încarcatorului frontal compact pe pneuri pe sol si executia unor miscari precise de catre acesta. Diferentialele cu alunecare limitata de la puntea-fata si spate (optionale) asigura tractiunea excelenta a utilajelor în toate conditiile de lucru.Tren de rulare robust. Tractiune totala.

ÎNCARCATOARE FRONTALE PRECISE

Bratul de tip monoboom al încarcatoarelor frontale compacte pe pneuri Case cu sistem de cuplare rapid hidraulic, asigura vizibilitatea excelenta a operatorului asupra cupei, furcii pentru paleti sau oricarui alt accesoriu montat. Fortele puternice de rupere permit utilajului sa mute cu usurinta cantitati mari de materiale. Functia automata de nivelare mecanica si cea optionala de reducere a balansarii bratului pe durata deplasarii cu viteaza a utilajului (Ride Control) minimizeaza cantitatea de materiale pierdute pe durataexecutiei operatiunilor de manipulare. Functia optionala Return to Dig (Revenire la Sapare) readuce în mod automat cupa în pozitia optima de sapare, dupa descarcarea materialului care se afla anterior în aceasta.

CONSTRUITE SA LUCREZE, SA LUCREZE SI IAR SA LUCREZE

Functia hidraulica auxiliara standard permite atasarea la utilaj a unei game largi de accesorii, ca de exemplu cupa multifunctionala 4 în 1, furci, perii industriale, malaxor beton etc. Încarcatoarele frontale compacte pe pneuri sunt prevazute cu dispozitive etanse de cuplare rapida hidraulica, care asigura înlocuireaimediata si facila a accesoriilor dorite.Versatilitate premium. Utilaje standard.

EXPLOATARE FACILA

Cabina confortabila, generoasa ca dimensiuni, ofera operatorului o vizibilitate de 360 de grade de jur împrejurul utilajului. Aranjarea optima a comenzilor pe panoul de bord si ceasurile indicatoare de pe consola asigura comoditatea deplina a operatorului. Maneta unica de comanda controleaza cu precizie maxima miscarile bratului de încarcare, accesoriului sau sistemului directional de control al transmisiei.Confortul operatorului. Productivitate maxima.

NUMAR MINIM DE TIMPI MORTI

Capota de culoare portocalie asigura accesul facil la motorul cu 4 cilindri, foarte fiabil, care furnizeaza un cuplu ridicat, permitând în acelasi timp si vizibilitatea neîngradita a operatorului asupra partii din spate a utilajului. Toate punctele de service sunt accesibile de la nivelul solului pentru întretinerea sigura si rapidaa încarcatoarelor frontale compacte pe pneuri. Radiatoarele sunt montate în mod oportun sub capota, pe partea stânga a utilajului, putând fi curatate cu deosebita usurinta.Constructie robusta. Timp de functionare maxim.

VERSATILITATE MAXIMA

Cuplajul hidraulic standard rapid, usor de utilizat, asigura înlocuirea imediata a accesoriilor pentru randamentul maxim de lucru al acestor utilaje. Compatibilitatea unor accesorii ale acestor utilaje cu mini încarcatoarele multifunctionale determina obtinerea unei eficiente maxime din partea flotei de vehicule cu o investitie minima. Aplicatii variate. Pregatite oricând de lucru.

CONTROL MAXIM AL RULARII

Puntea-spate oscilanta asigura stabilitatea exceptionala a încarcatoarelor frontale compacte pe pneuri în orice conditii de rulare. Echilibrul optimizat al acestora determina stabilitatea maxima a utilajelor, chiar si atunci când se utilizeaza diferite tipuri de accesorii.Stabilitate maxima. Încredere sporita a operatorului în utilaj.

Galerie foto
  • ...