Titan Machinery, Comercializare utilaje demolari - Dragomiresti Deal / Ilfov

Mini excavatoare CX18C

Cabina spatioasa, vizibilitate excelenta chiar si la înaltime

Confortul sporit va va da senzatia ca tocmai ati auzit un BINE ATI VENIT LA BORD! Mini excavatoarele noastre se disting prin cabina spatioasa, vizibilitate excelenta chiar si la înaltime datorita acoperisului transparent, scaun complet reglabil, cotiere reglabile si geamuri laterale glisante.

PRODUCTIVITATE RIDICATA

Miscari rapide, simultane si precise. Comenzi pilotate.CHESTIUNI LEGATE DE SIGURANTA DVS.Pentru siguranta dvs. pe santier, compania Case a lansat Kit-ul pentru Manipularea Sigura a Obiectelor compus din:- Cârlig de sarcina.- Supape de siguranta pe cilindrii hidraulici care antreneaza bratul si cupa.- Dispozitiv de avertizare la suprasarcina, prevazut cu alarma în cabina.

ÎNTRETINERE FACILA

Toate operatiunile care trebuie efectuate înainte de punerea în functiune a utilajului se pot face de la nivelul solului datorita:- unei configuratii usor de înteles;- designului inteligent.Filtrul super fin pentru hidraulica pus la dispozitie în exclusivitate de compania noastra este ecologic ?i are o durata de viata de 1000 de ore de functionare. El poate fi înlocuit cu usurinta.

CAPACITATE MARE DE RIDICARE + CICLURI RAPIDE DE ÎNCARCARE

Presiunea foarte ridicata a uleiului din instalatia hidraulica permite derularea unor cicluri rapide de încarcare.Forta ridicata de rupere datorita cilindrilor hidraulici cu diametru interior mare.Posibilitate de sapare utilizând cupe de capacitate mare.Functia Zero Tail Swing (ZTS) permite atingerea unei productivitati maxime chiar si în zonele foarte înguste. Ecartament variabil.

CHESTIUNI LEGATE DE CONFORTUL DVS.: BINE ATI VENIT LA BORD!

Cabina spatioasa.Vizibilitate excelenta chiar si la înaltime datorita acoperisului transparent.Scaun complet reglabil.Cotiere reglabile.Partea inferioara a parbrizului din fata utilajului poate fi îndepartata.Geamuri laterale glisante.

 

Galerie foto
  • ...