Pardoseliindustriale.ro - Pardoselilor industriale si civile, Bucuresti

Pardoseli pentru bai, cabine de dus si vestiare

Peretii si pardoselile care alcatuiesc o singura unitate vizuala joaca un rol din ce în ce mai mare în tendintele de design. Elementele de design care utilizeaza o singura culoare, folosind tonuri cromatice usoare, dau nastere unui spatiu potrivit pentru concentrare, în vreme ce optiunea pentru culori vibrante dau un plus de viata oricarui spatiu în care sunt aplicate.

MasterTop WS 300 PU dispune însa de o mesa ce este integrata în învelisul peretilor, pentru ca sistemul sa reziste în cele mai solicitante conditii de umiditate si schimbari de temperatura.  În zonele industriale si alte spatii cu stres termic, acest sistem asigura un nivel ridicat de rezistenta la impact.

SOLICITA DEVIZ RAPID!Curatenie de la A la Z

Atunci când vorbim de pardoseli holistice, utilizarea creativa a culorilor pemite tranzitii line si neîntrerupte, care conecteaza pardoseala cu peretii, configurând o unitate igenizata, functionala si placuta.

 

În plus, aceste ansambluri holistice faciliteaza utilizatorilor o mai buna orientare în spatiu. Aceste sisteme poliuretanice avansate sunt susceptibile pentru a fi adaptate unei mari varietati de cerinte individuale. 

MasterTop WS 300 PU este un sistem dedicat cerintelor de igiena ridicate, fiind conceput pentru a îndeplini cele mai stricte cerinte aseptice. Rezistent la apa si usor de curatat, acesta previne aparitia mucegaiului. În general, suprafetele din bai si alte încaperi umede au tendinta de a se deforma în timp.

Aspect unitar, fara îmbinari

Tranzitia de la nivelul pardoselii la pereti este extrem de importanta, în special în cazul toaletelor si încaperilor cu un nivel mare de umiditate, acolo unde se acumuleaza multa umezeala. Între numeroasele cerinte specifice pentru acest tip de încaperi se afla sistemele de pardoseli continue, cu prelungire pe pereti si proprietati hidroizolante.

Un astfel de sistem este MasterTop WS 300 PU, folosit pentru pardoseli fara îmbinari si rosturi sau colturi. O astfel de suprafata continua este avantajoasa pentru suprafetele ce pretind un standard ridicat de igiena, atât la nivelul pardoselii, cât si al peretilor.

MasterTop WS 300 PU – pentru pardoseli holistice, cu nivel ridicat de igienaCaracteristicile sistemului

  • Rezistenta mare la impact;
  • Impermeabil;
  • Elastic;
  • Rezistent la raze UV

Avantaje:

  • Costuri de întretinere minime;
  • Posibilitatea de a opta pentru un design personalizat;
  • Ideal pentru lucrari de renovare;
  • Varianta antibacteriana împiedica dezvoltarea bacteriilor;
  • Aspect armonios pentru pardoseala si pereti
Galerie foto
  • ...