Pardoseliindustriale.ro - Pardoselilor industriale si civile, Bucuresti

Pardoseli Epoxidice

Solutia tehnica ideala pentru protectia podelelor din beton sau ciment împotriva factorilor daunatori este aplicarea unei pardoseli epoxidice. Acestea sunt cu precadere utile în zonele de lucru cu utilaje de gabarit mare si trafic greu, oferind o rezistenta mecanica exceptionala. Totodata, acestea aduc o contributie semnificativa din punct de vedere estetic în planul decorativ al oricarei zone în care sunt aplicate.

Optiunea pentru pardoseli epoxidice este solutia avantajoasa si la îndemana pentru mascarea defectelor de la nivelul podelelor, creând totodata suprafete cu un nivel ridicat de siguranta si durabile. Fiind foarte rezistente la presiune si usor de întretinut, pardoselile epoxidice au numeroase destinatii si aplicatii de ordin functional si decorativ.

Obtinerea si aplicarea de pardoseli epoxidice

Acest tip de pardoseli se obtine din rasini epoxidice: acestea sunt substante chimice a caror stare de agregare tipica este în forma lichida. Sunt utilizate în mod frecvent pentru spatii sterile si usor de curatat, si unde traficul este intens. Deoarece apartin categoriei de pardoseli lichide, care se aplica prin pensulare,  pardoselile epoxidice formeaza în mod caracteristic  suprafete perfect plane si nivelate, fara sa lase în urma rosturi, spatii neacoperite corespunzator sau eventuale urme de îmbinari. Pardoselile epoxidice sunt des întalnite în spatii din domeniul medical si din industriile alimentare, precum si în domeniul hotelier, industrial, sau in spatii de birouri.

Rezistenta mare, întretinere usoara

Deoarece se întretin cu usurinta, au un aspect estetic valoros si un randament excelent în spatiile cu solicitari mecanice, optiunea pentru pardoseli epoxidice este varianta câstigatoare în destinatii precum magazine, showroom-uri, institutii publice si aeroporturi.

Compania noastra vine în întâmpinarea clientilor cu numeroase variante de pardoseli epoxidice produse din materiale cu tehnologii avansate, de la furnizori de prestigiu. De la pardoseli pentru spatii industriale, pâna la zone recreationale, suntem partenerul si sprijinul de care ai nevoie în implementarea unor conditii de lucru corespunzatoare.

Aplicabilitate

Multumita proprietatilor si carateristicilor lor, pardoselile epoxidice au o aplicabilitate foarte variata, pe masura beneficiilor pe care le ofera. Aplicate sub forma lichida, prin turnare, pardoselile epoxidice alcatuiesc suprafete de o netezime perfecta, fara rosturi sau urme ale îmbinarilor, ceea ce le face deopotriva rezistente si aspectuase. Din aceste considerente, pardoselile epoxidice constituie prima optiune pentru amenajarile din industria alimentara si cea farmaceutica, unde mentinerea curateniei în conformitate cu normele de igiena în vigoare este esentiala.

Dispunem de toate resusele si abilitatile necesare pentru a va oferi servicii de cea mai buna calitate:  indiferent de natura spatiului în care intentionati sa aplicati pardoselile epoxidice, suntem în masura sa va oferim toate informatiile si recomandarile necesare pentru a va asigura ca faceti alegerea câstigatoare.

Pentru pardoseli epoxidice durabile si versatile, produsele specializate ale companiei noastre reprezinta solutia câstigatoare, cu garantia calitatii.

MASTERTOP 1273 – pentru pardoseli industriale omogeneCaracteristicile sistemului

  • Rasina epoxidica;
  • Foarte rezistent la agenti chimici;
  • Foarte rezistent la abraziune si presiune;
  • Protectie ignifuga clasa Bfl- s1;
  • Grosime variabila;
  • Neted sau antiderapant;
  • Durata de viata lunga.

Avantaje:

  • Spatii de productie igienice, fara acumulari de praf;
  • Suprafete fara îmbinari, usor de curatat;
  • Adecvat încaperilor cu forme complexe.
Galerie foto
  • ...