Pardoseliindustriale.ro - Pardoselilor industriale si civile, Bucuresti

Pardoseli cu cuart

Pardoseli antiderapante pentru conditii de umezeala

Pardoseala din bucataria angajatilor are adesea parte de mici accidente: de la petele de cafea fierbinte si pâna la alimentele uleioase care pot cadea pe jos, pardoseala unei bucatarii aglomerate este zilnic supusa mai multor provocari; grasimile si umezeala pot fi alunecoase pe o suprafata necorespunzatoare, motiv pentru care bucatariile angajatilor trebuie sa fie cât mai usor de curatat, astfel încât utilizatorii sa poata calca în siguranta chiar si în situatia în care pardoseala este umeda sau alunecoasa.

MasterTop 1221*

Sistemul MasterTop 1221 este un sistem de pardoseala pe baza de rasini epoxidice, cu excelente proprietati antiderapante. Acest sistem incorporeaza nisip cu cuart în suprafata pardoselii, asigurând astfel aderenta necesara pentru siguranta în mers chiar si în conditii de umezeala si murdarie.

Multumita numeroaselor culori disponibile, acest tip de pardoseala se integreaza cu usurinta în decorul de ansamblu, contribuind la articularea unui tot armonios. În plus, MasterTop 1221 poate fi aplicat pentru a forma suprafata unitara, fara îmbinari, si este usor de instalat si de întretinut.

Pardoseli cu cuart- Totul merge ceas

Cuartul se aplica de regula pentru pardoseli din beton, asigurând o mai buna rezistenta la sarcini mecanice si umezeala si oferindu-i un plus de valoare estetica. Aceste sisteme durabile si rezistente de pardoseli cu cuart sunt optiunea perfecta pentru spatii industriale si comerciale.

Aplicate în mod corespunzator, pardoselile epoxidice cu cuart sunt suficient de puternice pentru a rezista celor mai solicitante conditii. Nu vor permite mizeriei sa se acumuleze, nici umezelii sa patrunda, sau altori agenti sa contaminze suprafata. Sistemul MasterTop 1221* este usor de decontaminat si întretinut, fiind o solutie ideala numeroase spatii, de la sali de recreere, pâna la vestiare si dusuri.

Beneficiile pardoselilor cu cuart sunt numeroase:

  • Foarte durabile;
  • Design atractiv, multicolor;
  • Personalizabile, pentru a se adapta unor conditii diferite;
  • Costuri avantajoase;
  • Foarte buna aderenta;
  • Rezistenta la agenti chimici.
Galerie foto
  • ...
  • ...