Pardoseliindustriale.ro - Pardoselilor industriale si civile, Bucuresti

Pardoseli Poliuretanice

Pardoselile poliuretanice sunt parte a gamei de pardoseli care se aplica sub forma lichida, si care se obtin prin turnarea unui amestec de cimenturi speciale si rasini poliuretanice. Densitatea acestora poate sa varieze, fiind disponibile pardoseli poliuretanice cu propritati elastice, sau rigide.

Pardoselile poliuretanice se disting de cele epoxidice atât sub raportul proprietatilor mecanice, al stabilitatii, dar si al duratei de viata si rezistentei. Caracteristica acestor pardoseli este si sensibilitatea mai mare la umiditate, motiv pentru care este importanta acordarea unui timp de întarire mai îndelungat decât în cazul celor epoxidice.

Avantajele principale ale pardoselilor poliuretanice se refera la nivelul ridicat de rezistenta pe care îl ofera la trafic, lovituri sau zgârieturi, de aceea au si un spectru de utilizare mai larg.

Beneficiile pe care le procura pardoselile poliuretanice sunt numeroase, cele mai importante dintre acestea fiind urmatoarele:

  • Varietatea mare de culori si grosimi de strat disponibile;
  • Durata lor de viata poate ajunge pâna la 50 ani;
  • Nu presupun costuri ridicate de exploatare;
  • Pot fi utilizate la interior si exterior;
  • Grad ridicat de elasticitate;
  • Reparatiile sunt realizate doar asupra zonelor afectate.

Elasticitatea fiind una din principalele caracteristici ale pardoselilor poliuretanice, acestea sunt în special folosite pentru încaperile cu temperaturi scazute si de congelare, unde temparaturile pot fi si de -30 grade Celsius. Proprietatile de impermeabilitate ale stratului elastic fac ca aceste pardoseli sa fie foarte potrivite pentru parcarile supraetajate.

Pardoselile poliuretanice au un larg spectru de aplicabilitate, pentru interioare si exterioare, dintre care mentionam urmatoarele:

  • parcari, rampe si garaje de masini
  • depozite
  • spatii comerciale, spatii de birouri
  • sali de clasa
  • institutii spitalicesti
  • cabine de dus si vestiare
  • trotuare stradale

Design holistic, igiena cuprinzatoare

Facilitatile sanitare din institutiile publice sunt zilnic folosite de sute de utilizatori, de aceea se confrunta cu cerinte speciale pentru iginena si curatenie. Daca avem în vedere si conditiile de umezeala specifice acestor spatii, întelegem de ce este necesara aplicarea unei pardoseli corespunzatoare, cu proprietati antiderapante, posibilitatea de a fi usor de curatat si rezistenta.

În acest context, sistemul profesional MasterTop 1325 constituie alegerea ideala pentru a raspunde acestor cerinte. MasterTop 1325 a fost conceput pentru a oferi utilizatorilor un confort sporit în timpul mersului. Este un sistem de pardoseala potrivit si placut si pentru mersul descult, asa cum se întâmpla în vestiarele cu dusuri, si chiar în anumite biblioteci sau spatii de lectura moderne. MasterTop 1325 are bune proprietati antiderapante, cu o suprafata omogena si usor de curatat.

În completarea pardoselilor de poliuretan compania noastra pune la dispozitie sisteme de protectie poliuretanice pentru pereti, ce vor oferi o tranzitie lina, fara îmbinari si rosturi.

Tranzitia dintre podea si pereti este extrem de importanta, în special în bai si alte încaperi umede, deoarece aici se colecteaza umiditatea.

Printre numeroasele cerinte pentru astfel de camere  se numara si sistemele de acoperire cu design  continuu, fara îmbinari sau colturi, si cu durata de viata cât mai îndelungata.  O astfel de suprafata continua este mai avantajoasa pentru sanatatea si igiena utilizatorilor decât un sistem conventional de acoperire prin placaje.

MasterTop WS 300 PU este un astfel de sistem, cu rezistenta deosebit de mare; acesta îndeplineste cele mai stricte cerinte de calitate si siguranta pentru utilizatori. Rezistent la apa, dar si usor de curatat si este ideal pentru prevenirea aparitiei mucegaiului.

În zonele industriale si alte spatii unde apare umezeala si se exercita multa forta mecanica, acest sistem de învelitoare pentru pereti  asigura un nivel ridicat de  rezistenta la impact. Cu o suprafata mata si rezistenta la ultraviolete, MasterTop WS 300 PU permite realizarea unor motive decorative personalizate.

Pentru pardoseli poliuretanice destinate spatiilor de productie, de depozitare si tuturor suprafetelor asupra carora se exercita stres mecanic, chimic sau termic, produsele specializate ale companiei noastre reprezinta solutia optima, cu garantia calitatii.

Galerie foto
  • ...