Pardoseliindustriale.ro - Pardoselilor industriale si civile, Bucuresti

Pardoseli industriale

Pardoseli speciale Ucrete pentru tensiuni si sarcini speciale

Sistemele Ucrete, produse pe baza de beton poliuretanic, au o serie de proprietati care le fac perfecte pentru instalare in incintele industriale a caror podea este supusa in mod frecvent tensiunilor si sarcinilor speciale. Pentru aceste destinatii, pardoselile Ucrete dispun de o rezistenta extraordinara la tensiuni mecanice, chimice si termice.

Temperaturile între –40°C si +130°C, alaturi de substantele corozive precum solventii si acizii nu vor afecta pardoselile Ucrete utilzate in spatiile  industriale.

In functie de cerintele dvs. de aderenta si rezistenta la alunecare, va putem oferi diferite profile de suprafata necesare pentru bunul mers al activitatilor zilnice.

Sisteme de pardoseli industriale pentru spatii de productie cu sarcini mecanice si chimice

Pentru aceste tipuri de aplicatii este nevoie de pardoseli a caror suprafata omogena va oferi mai mult decât protectie împotriva scurgerilor, ci si rezistenta sporita la atacuri chimice sau termice.

Suntem în masura sa oferim clientilor nostri numeroase tipuri de suprafete cu rezistenta ridicata la alunecare, pentru a oferi un mediu de lucru în conditii de siguranta si confort.  Aceste sisteme cu proprietati autonivelante si o suprafata omogena produc un tip de pardoseala la nivel, care nu prezinta nici un obstacol, întreruprere sau adâncitura.

Destinat pardoselilor industriale cu expunere la încarcaturi grele. Dispune de o  suprafata decorativa colorata, din cuart.

Sistemul de pardoseala industriala MasterTop1324 are garantia unei durate de viata extinse, datorita rezistentei sale mecanice ridicate. Aceasta pardoseala se pastreaza în conditii perfecte de functionare chiar si în situatia unor conditii de trafic ridicat.

Sisteme complete de pardoseli industriale pentru depozite

Depozitele sunt utilizate pentru stocarea materiilor prime înaintea introducerii lor în  procesul de productie, si tot depozitele sunt spatiile de unde produsele finite pornesc spre livrare. Din aceste considerente, pardoselile acestor incinte preiau in mod constant sarcini grele, mutarea si deplasarea continua peste ele a materialelor grele determina un grad de presiune semnificativ.

Betoane elicopterizate pentru pardoseli industriale

Este un fapt de notorietate ca betonul dispune de o capacitate ridicata pentru absorbtia umezelii si apei, fiind folosit cu succes pentru suprafete unde un grad de impermeabilitate inadecvat poate afecta calitatea si durabilitatea lucrarilor. Betonul hidroizolant se comporta însa foarte bine sub actiunea apei, pe care o împiedica sa se infiltreze.

Compania noastra ofera solutii profesionale pentru pardoseli industriale din beton elicopterizat. Rezultatele pe care le înregistram sunt mereu pe masura asteptarilor.

Betonul industrial elecopterizat se aplica prin turnarea unui strat de beton cu caracteristici specifice, care este întins si nivelat cu ajutorul unui utiljaj cunoscut ca “elicopter”, datorita elicelor pe care le foloseste pentru a întinde în mod perfect uniform betonul.  Betonul industrial elicopterizat este frecvent folosit pentru pardoselile din supermarket-uri si din centrele comerciale, parcari, depozite si hale industriale, fiind îndeosebi apreciat datorita rezistentei sale ridicate la actiunea factorilor mecanici, precum si climaterici si chimici.

Stratul superior al acestor pardoseli este tratat cu compusi din cuart si minerale, dar si cu pigmenti de culoare, acolo unde este cazul.

Pentru pardoseli industriale destinate spatiilor de productie, depozitare si tuturor suprafetelor asupra carora se exercita stres mecanic, chimic sau termic, produsele specializate ale companiei noastre reprezinta solutia optima, cu garantia calitatii. Spune-ne care sunt specificatiile proiectului tau: completeaza formularul de mai jos iar noi vom raspunde cu o oferta personalizata, în functie de cerintele tale.

Galerie foto
  • ...