Pardoseliindustriale.ro - Pardoselilor industriale si civile, Bucuresti

Pardoseli pentru birouri, magazine, showroom-uri

Prima impresie este întotdeauna importanta, iar acest lucru este cu atât mai adevarat când ne referim la spatii precum saloanele de prezentare, magazine, receptii sau sali de conferinta. Impresia pe care o oferi publicului este precum o carte de vizita, ceea ce poate fi un factor decisiv în afaceri.

Din aceste considerente, pardoselile aflate în aceste locuri trebuie sa fie atât performante si corespunzator întretinute, cât si atractive si placute la vedere.

MasterTop 1325  

MASTERTOP® 1325 este o pardoseala eleganta, cu proprietati fonoabsorbante si buna rezistenta la uzura: sistem bazat pe rasini poliuretanice, MasterTop 1325 combina în chip desavârsit calitatea si confortul. Un strat poliuretanic flexibil confera podelei o senzatie usor rezistenta si placuta la calcare.

Sistemul MasterTop 1325 este ideal pentru pardoseli confortabile si igienice, care contribuie semnificativ la crearea unei atmosfere placute.

Multumita învelitoarelor pentru pereti, care se conecteaza fara îmbinari cu pardoseala, puteti crea o suprafata igienica si impermeabila cu valoare deosebita pentru zonele cu umiditate. De asemenea, clientii pot opta pentru realizarea unor motive decorative personalizate, pentru un plus de originalitate si impact vizual atragator.

Mai mult decât o suprafata utila

Pardoselile MasterTop 1326 reprezinta piesele-cheie pentru amenajarile de interior orientate spre confort si valoare estetica. Acest sistem de pardoseli pe baza de rasini poliuretanice se remarca în orice decor si poate fi conceput pentru a incorpora cu usurinta culorile, sigla sau texturile specifice ale unei companii, fiind astfel si un mod interesant de a comunica cu clientii.

MasterTop 1326 este utilizat pentru pardoseli care se adreseaza tuturor simturilor: neted sau rezistent la alunecare, perfect pentru rotile pivotante, ofera o senzatie placuta si confortabila sub picioare.  În plus, este un produs cu durata de viata îndelungata si rezistenta mare, astfel încât face fata fara probleme si unui numar mare de utilizatori.

Caracteristicile unice ale MASTERTOP® 1326 va permit sa obtineti un rezultat artistic care va face din pardoseala un element de design atragator si absolut unic: MASTERTOP® 1326 combina durabilitatea cu un finisaj rigid, fara îmbinari, extrem de usor de utilizat si garanteaza standarde de igiena ridicate, alaturi de design-ul atragator si exclusivist.

Galerie foto
  • ...