Simple Trans - Mutari mobila si transport marfa, Bucuresti

Depozitare

De cate ori nu ati dat inapoi cand a trebuit sa va mutati deoarece nu aveati spatiu de depozitare suficient? Cate intrebari de genul "dar unde duc mobila dupa ce o iau de aici" nu v-ati pus? Simple Trans este aici si va ofera servicii de depozitare, spatii de depozitare si depozitare mobila, toate pentru confortul dumneavoastra.

Stim cat de importante sunt lucrurile pentru dumneavoastra si stim cata atentie necesita acestea. De aceea, nu va oferim doar serviciul de transport si mutare, ci am amenajat pentru dumneavoastra spatii depozitare speciale pentru a va usura de aceasta povara.

Depozitele amenajate sunt atent supravegheate atat prin intermediul camerelor video, cat si cu ajutorul agentilor de paza, ceea ce va ofera siguranta ca lucrurile depozitate vor fi protejate, siguranta acestora fiind prioritatea noastra principala. In cazul serviciului depozitare mobila, aceasta va fi atent impachetata in folii speciale pentru ca manipularea si transportul catre depozitare sa se desfasoare in perfecta stare. De protectia si transportul catre spatiile de depozitare se vor asigura angajatii nostri care au experienta in aceste domeniu.

Si pentru ca dorim ca obiectele dumneavoastra sa fie intacte si sa ramana asa, le vom manipula cu grija si atentie. Pentru a va usura munca, echipa noastra se va ocupa de impachetarea lucrurilor ce trebuie depozitate si de transportul acestora, iar dumneavoastra veti economisi timp.

Depozitul care vi-l punem la dispozitie este corect amenajat pentru a evita eventualele deteriorari si neplaceri. De asemenea, accesul la bunurile si obiectele dumneavoastra va fi posibil si le puteti verifica oricand doriti. Nu va impunem o perioada de depozitare minima sau maxima, ci suntem atenti la nevoile dumneavoastra si va lasam timp sufircient pentru ca sa rezolvati problema gasirii unui spatiu unde sa depozitati bunurile.

Atata timp cat aceste bunuri sunt depozitate la noi, ele vor fi in siguranta si nu veti avea de ce sa va faceti griji. Poate spuneti ca puteti apela la rude pentru ajutor, dar cine este dispus sa depoziteze pe o perioada mai mare bunurile? Si cat timp si buget v-ar trebui ca sa le mutati dintr-un loc in altul?

Galerie foto
  • ...