Simple Trans - Mutari mobila si transport marfa, Bucuresti

Transport marfa

Pentru a transporta diverse marfuri este usor sa apelati la cunostinte care detin autovehicule de dimensiuni mai mari care corespund necesitatilor dumneavoastra. Insa, acestea nu va pot oferi garantia unui transport sigur si nu va vor putea acoperi pagubele in caz de accidente sau in caz de deteriorare a marfurilor.

Firma Simple Trans va ofera servicii de transport marfa in conditii de siguranta, atat in Bucuresti, cat si la nivel international. Serviciul este destinat atat persoanelor fizice, cat si firmelor, companiilor, institutiilor care sunt preocupate de un transport sigur al marfurilor.

Este important pentru noi ca marfa dumneavoastra sa ajunga in cele mai bune conditii, de aceea autovehiculele noastre au fost echipate corespunzator pentru a se plia pe fiecare situatie, iar personalul a fost instruit pentru a asigura un transport de marfa in conditii bune.

Firma Simple Trans se ocupa si de transport international care necesita o atentie deosebita. Marfa va fi transportata respectand cadrul legislativ european si normele impuse de firma. Asigurea pentru acest serviciu este necesara deoarece riscul este mai mare.

Apeland la serviciile de transport marfa Bucuresti si transport marfa international veti beneficia de avantaje incomparabile, de profesionalism, de promptitudine si de siguranta ca transportul va fi asigurat si va ajunge asa cum ati stabilit cu firma Simple Trans.

Bunurile transportate sunt asigurate prin polite de asigurare, iar firma Simple Trans dispune de mai multe autovehicule pentru a putea raspunde tuturor solicitarilor venite din partea clientilor. Indiferent de nevoile dumneavoastra de transport, noi suntem aici pentru a va ajuta si pentru a va oferi sprijinul nostru.

Tinand cont ca marfa este diferita si fiecare obiect are proprietati specifice de depozitare si transport, acest lucru ne determina sa investim in autovehiculele noastre pentru a putea sa transportam o gama cat mai variata de produse in conditii optime.

Ne bucuram sa va oferim o gama larga de servicii si sa va asiguram ca bunurile nu vor suferi deteriorari in timpul transportului. Acestea vor fi asezate cu grija, folosindu-se materiale speciale pentru a pastra integritatea acestora.

Nu ezitati sa ne contactati folosind formularul de mai jos, pentru a obtine o estimare de pret gratuita.

Galerie foto
  • ...