Simple Trans - Mutari mobila si transport marfa, Bucuresti

Mutari mobila

Procesul de mutare mobila poate fi unul care necesita atat resurse financiare, cat si timp. Sa nu mai vorbim de riscurile la care ne supunem atunci cand decidem sa realizam acest proces pe cont propriu. Accidentarile sunt inevitabile, iar evitarea deteriorarii obiectelor este greu de realizat.

Timpul alocat unui astfel de proces poate fi destul de mare intrucat nu puteti muta mobila intr-o singura zi, mai ales daca vorbim de obiecte de dimensiuni mai mari. Iar transportul obiectelor devine dificil deoarece, daca vorbim de mai multe obiecte sau de obiecte de dimensiuni diferite, necesitatea unui autovehicul special devine o problema si o nevoie.

Firma mutari mobila Bucuresti Simple Trans vine in sprijinul dumneavoastra si va ofera servicii de mutari mobila, asigurandu-va performanta, incredere, mediu de lucru placut si promptitudine. Totodata, va ofera asistenta gratuita in alegerea celei mai bune optiuni adaptata necesitatilor dumneavoastre si oferte in functie de serviciile solicitate.

Preturile vor fi calculate tinandu-se cont de mai multe variabile si punandu-se accent deosebit pe siguranta obiectelor transportate. Dorinta noastra este de a va avea din nou ca si clienti, motiv pentru care va oferim preturi accesibile, conditii bune de timp si siguranta, respect fata de timpul dumneavoastra si fata de resursele alocate serviciilor noastre.

Firma mutari mobila Bucuresti Simple Trans va realiza alaturi de dumneavoastra inventarul bunurilor care vor fi supuse operatiunilor cerute; va va oferi posibilitatea de a depozita temporar obiectele; va elabora un plan al procesului de mutare, punand accentul pe timpul in care doriti sa faceti mutarea si destinatia la care obiectele trebuie sa ajunga, respectand programul dumneavoastra; va manipula corespunzator obiectele intrucat personalul este instruit in acest domeniu; va va aduce la destinatie obiectele, asigurand un transport eficient si sigur.

Pentru a obtine o estimare de pret gratuita, contactati-ne la numarul de telefon 0763.591.448

Galerie foto
  • ...