Simple Trans - Mutari mobila si transport marfa, Bucuresti

Evacuare mobila sau moloz

De cate ori nu v-ati confruntat cu problema debarasarii de mobila veche sau de moloz? Cata munca presupune acest lucru si la ce stres va supune? Simple Trans, dorind sa reduca eforturile pe care le faceti pentru a va debarasa de mobila si de moloz, vine in ajutorul dumneavoastra cu noi servicii de debarasare si evacuare mobila veche si moloz in Bucuresti.

Serviciile puse la dispozitie de firma noastra vor face diferenta! Debarasarea de mobila veche constituie o problema cu care nu trebuie sa va incarcati. Lasati totul in seama noastra iar procesul de debarasare mobila veche va fi doar o amintire pentru dumneavoastra.

Ne vom ocupa atat de debarasarea de anumite obiecte din camera, cat si de debarasarea intregii camere. Astfel, nu veti mai duce grija mobilei vechi sau a ceea ce veti face cu ea.

Un alt serviciu pe care ne bazam in relatia cu clientii nostri este debarasare moloz Bucuresti intrucat este dificil ca in urma unei constructii sau renovari sa debarasezi ceea ce a ramas in urma. Venim in ajutorul dumneavoastra si va oferim acest serviciu, echipa noastra asigurandu-se ca totul se va desfasura tinand cont de riscurile care pot interveni.

Doriti sa renuntati la mobila veche? Contactati-ne si noi va vom scapa de mobila care va ocupa un spatiu inutil in casa. Ne vom ocupa de demontarea acesteia si de deseurile care vor ramane in urma lor, dar si de transportarea acestora la masinile special amenajate.

In cadrul aceluiasi transport veti beneficia nu doar de serviciul de evacuare mobila veche, ci si de transportul deseurilor care au ramas in urma renovarii. Transportul acestor deseuri se va face de catre personal calificat, atent instruit.

Galerie foto
  • ...