Simple Trans - Mutari mobila si transport marfa, Bucuresti

Relocare

A venit timpul sa va mutati intr-un nou apartament, sau sa va relocati cu propria firma? Nu stiti cum sa faceti acest lucru in timp util si fara un buget mare? Va e teama ca lucrurile se pot pierde sau se pot rataci? Simple Trans va pune la dispozitie servicii de relocari firme, mutari birouri, mutari locuinte si mutari apartamente in Bucuresti.

In cazul unei relocari trebuie sa tineti cont de obiectele care fac parte din apartamentul sau firma respectiva. De aceea, noi va garantam ca obiectele dumneavoastra vor fi relocate in siguranta, fara a fi pierdute sau ratacite. Drept urmare, o firma de relocari poate face acest proces sa vi se para simplu.

Serviciile de relocare firme, mutari sedii, mutari birouri, mutari locuinte sau mutari apartamente se vor desfasura eficient, dupa programul de lucru sau in week-end, pentru a nu va afecta afacerea sau timpul dvs. de munca.

Relocarea se va face de catre o echipa cu experienta care se va asigura ca fiecare cutie cu documente sau fiecare obiect va fi atent impachetat si manipulat pentru a ajunge in aceeasi stare la destinatia relocarii. Obiectele si documentele vor fi ambalate si transportate in cutii speciale, fiecare cutie fiind etichetata pentru a nu se rataci vreun lucru de-al dumneavoastra.

Transportul in cazul relocarii este atent supravegheat, spatiile din interiorul masinii fiind amenajate astfel incat sa nu aduca daune materialelor trasnportate. De asemenea, va garantam confidentialitatea informatiilor, pentru fiecare relocare firma fiind realizata o strategie diferita.

Exista multe firme relocare pe piata, insa prin Simple Trans, documentele si obiectele relocate vor fi asigurate, firma luandu-si angajamentul ca le va transporta in siguranta.

Galerie foto
  • ...