Simple Trans - Mutari mobila si transport marfa, Bucuresti

Montare Mobila

Simple Trans ofera servicii de montaj mobila in Bucuresti. Rutina zilnica, munca de birou, stresul, toate aceste lucruri ocupa cel mai mult timp in viata noastra. Iar atunci cand vine vorba sa renovam sau sa cumparam mobilier pentru casa, resursele fizice sunt epuizate. Chiar daca ne face placere sa ornamentam si sa ne ocupam de aceste lucruri, rutina zilnica nu ne permite, timpul este limitat, si astfel facem totul pe graba.

Simple Trans vine sa va ajute, punadu-va la dispozitie servicii de montaj mobila si mobilier. Abilitatile tehnice ale personalului nostru va va oferi serviciul de montare a mobilei si a mobilierului la standarde inalte, tinand cont ca fiecare mobilier este realizat din diferite materiale care necesita o manevrare atenta.

Personalul nostru va manipula fiecare mobilier conform anumitor reguli de protectie, eliminand posibilitatea ratacirii obiectelor care trebuie asamblate.

Va oferim servicii de montare mobila Bucuresti si montare mobilier la preturi flexibile, indiferent de producator si produs, scopul nostru fiind satisfacerea nevoilor clientilor. Serviciile noastre acopera o gama larga de necesitati, de la prindere in perete, la decupare masca, asamblare sau desamblare daca observam ca ceva nu este in regula, mici retusuri atunci cand acestea sunt necesare.

Personalul nostru este orientat catre a va satisface nevoile in ceea ce priveste serviciile de montare mobila si montare mobilier. Atent instruiti, oamenii care se vor ocupa de aceste servicii vor lucra cu atentie si vor elimina posibiltatea unei nereguli. Desi vi se pare un lucru usor cand vine vorba de montare mobila, acesta se dovedeste a fi mai greu in realitate deoarece daca omiteti vreo piesa sau aceasta este pusa gresit, va fi nevoie sa reluati procesul. Timpul dumneavoastra si energia se risipesc pe lucruri inutile, de stresul carora puteti scapa apeland la serviciile puse la dispozitie de Simple Trans.

 

Galerie foto
  • ...