R&I Muno Building, Bucuresti - Constructii si finisaje interioare

Instalatii electrice

Pentru ca instalatia electrica a unui imobil cu destinatia de locuinta sau firma (companie) sa corespunda tuturor standardelor existente si pentru a nu exista niciun fel de probleme pe parcurs, este nevoie sa apelati la o echipa de profesionisti in domeniu pe care R&I Muno Building vi-i poate pune la dispozitie.

Acestia pot executa toate operatiunile necesare de la proiectarea , la montarea instalatiilor electrice care pot necesare la case, vile, apartamente, pentru blocuri de locuinte, spatii de birouri etc.In plus, echipele R&I Muno Building se ocupa de intretinerea instalatiei electrice sau repararea celor defecte. La solicitarea beneficiarului, R&I Muno Building poate asigura service prin contract.

Contractele pot fi incheiate atat cu persoane fizice, cat si cu persoane juridice.

R&I Muno Building executa orice fel de inslatii suplimentare cum ar fi cele pentru aer conditionat, masini de spalat, plite sau boilere.Echipele de specialisti ai R&I Muno Building pot realiza prize de impamantare sau sisteme de iluminare automatizate pentru zone cu acces dificil cum ar fi pivinte, scara sau boxa unui bloc delocuinte.

Galerie foto
  • ...