R&I Muno Building, Bucuresti - Constructii si finisaje interioare

Servicii pe care le facem...bine

R&I Muno Building s-a impus pe piata constructiilor oferindu-le celor interesati o gama variata de servicii: de la apartamente sau case la cheie,  instalatii electrice, termice sau sanitare, zugraveli , la orice fel de finisajerenovari, consolidari, constructii, amenajari interioare, amenajari exterioare apartamente sau case in Bucuresti sau in Romania.

Obisnuim sa respectam standardele de calitate si termenele de realizare stabilite, executam toate tipurile de lucrari de constructii necesare realizarii casei sau apartamentului dvs.

Constructii si finisaje eficient, calitativ, rapid , avantajos ( ieftin) – este ceea ce caracterizeaza lucrarile executate de R&I Muno Building.

R&I Muno Building nu face niciodata rabat de la calitate. Lucram cu personal inalt calificat si cu o bogata experienta in domeniul constructiilor. La executia tuturor proiectelor folosim cele mai bune materiale aflate pe piata, tinand cont intotdeauna de recomandarile producatorilor. De asemenea, termenele de executie reprezinta un important reper in alegerea firmei noastre pentru a va pune in practica proiectele.

R&I Muno Building garanteaza executia lucrarilor la un inalt nivel tehnic si calitativ.

R&I Muno Building realizeaza constatare si evaluare gratuita. Tot gratuit, va putem oferi idei si consultanta. Devizul si proiectul fiecarei lucrari este strict individual si tine cont de dorintele, nevoile si bugetul beneficiarului, fie persoana fizica sau juridica, proprietar de apartament,casa, vila, bloc sau cladire de birouri.

Galerie foto
  • ...