R&I Muno Building, Bucuresti - Constructii si finisaje interioare

Montaj rigips

Rigipsul este preferat in cazul in care tavanele si peretii au denivelari sau beneficiarul isi propune o izolare fonica sau termica a camerei la interior. Finisarea la interior cu rigips mai are si avantajul unui cost minim in comparatie cu alte solutii tehnice si este foarte usor de demontat cand se doreste acest lucru. In plus rigipsul este rezistent la umiditate ( daca se va folosi la executia lucrarilor rigipsul de culoare verde deschis , special tratat contra umiditatii)  si reprezinta o adevarata bariera in fata focului ( la executia lucrarilor se va folosi rigipsul de culoare roz, special tratat pentru a face fata flacarilor).

Pe de alta parte, atat in tavanele cat si in peretii de rigips pot fi montate foarte usor leduri (pentru iluminat), plafoniere, sine sau galerii pentru draperii si perdele, carlige, agatatori, cuie sau capse pentru tablouri sau mobila suspendata, in functie de gustul si nevoile beneficiarului.

Sigur pentru a masca denivelarile sau pentru a acoperi mai multe instalatii din interiorul casei, considerate drept inestetice, echipele de specialisti ale R&I Muno Building pot executata la dorinta beneficiarului scafe- niste masti menite sa acopere ceea ce proprietarul apartamentului sau al imobilului nu doreste sa fie vizibil.

R&I Muno Building va poate pune la dispozitie specialisti care va pot consilia in alegerea materialelor pentru a spori rezistenta si calitatea lucrarilor.Sunati-ne cu incredere!

Dupa aplicarea rigipsului se poate trece la urmatoarele operatiuni de finisare: montarea tapetului sau zugraveala (aplicarea vopselei lavabile).

Galerie foto
  • ...