R&I Muno Building, Bucuresti - Constructii si finisaje interioare

Zugraveli

Executata, atat la interior cat si la exterior, zugraveala unui imobil reprezinta o etapa finala a finisajului de aceea trebuie sa tinem cont de calitatea materialelor folosite cat si de profesionalismul echipei care o executa.

Zugraveala cu vopsea lavabila nu se va executa peste huma sau var. Dupa ce vor fi inlaturate huma sau varul , peretii vor fi nivelati cu ajutorul tencuielii, apoi se va aplica gletul. Abia dupa uscarea acestuia din urma, peretii (interiori si exteriori) si tavanele vor fi dati cu amorsa.

Peste amorsa se va utiliza gletul de finisaj, care va fi netezit /finisat dupa uscare cu banda abraziva foarte fina. Abia dupa aceea peretii pot pot fi zugraviti cu vopsea lavabila care se poate aplica cu trafaletul. Operatiunile sunt similare si pentru peretii exteriori cu unele mici exceptii. Pentru peretii exteriori insa, trebuie aleasa o vopsea lavabila cu rezistenta la ploi, soare sau zapada.

Pentru o zugraveala de calitate R&I Muno Building va poate pune la dispozitie cei mai buni specialisti cu o bogata experienta in FINISAJE INTERIOARE.

Galerie foto
  • ...