Total Colect Design

Jaluzele

...
Jaluzele orizontale

Jaluzelele orizontale sunt sisteme moderne de umbrire care se monteaza la ferestre pe interior. Sunt realizate din lamele de aluminiu orizontale. Lamelele au modele si culori variate si pot fi trase total sau partial.

Sunt sisteme practice si rezistente, care asigura umbra in interior, mentinand in casa o temperatura constanta pentru mult timp. Astfel, aceste jaluzele au un rol dublu foarte important: (1) umbresc si izoleaza termic impotriva razelor soarelui si (2) realizeaza economii, deoarece elimina nevoia de utilizare a aerului conditionat.

Sunt compuse dintr-un profil superior si unul inferior realizat din tabla zincata, din lamele de aluminiu cu dimensiunea de 25 mm dispuse orizontal si dintr-un sistem de actionare cu lantisor.

Asigura umbrirea totala sau partiala a camerelor si, in aceeasi masura, au capacitatea de a bloca vizibilitatea total sau partial. Le poti curata rapid si usor, cu un pamatuf pentru praf si o laveta umeda

...
Jaluzele verticale

Jaluzelele verticale se monteaza la ferestre si la usi pe interior si sunt realizate din lamele textile verticale. Sunt foarte elegante si asigura umbra si racoare naturala.

Sunt realizate din lamele textile dispuse vertical cu latimi de 89 mm sau de 127 mm. Pentru aceste produse iti punem la dispozitie o gama foarte variata de modele si culori din care le poti alege pe cele pe care le preferi.

Se pot deschide in functie de preferintele tale: standard (in aceeasi parte cu snurul), incrucisat (in partea opusa snurului), cortina (pe mijloc) sau lateral (in parti). Se monteaza la ferestre sau la usi, pe perete sau tavan.