Total Colect Design

Plase anti insecte

...
Plase pe balamale

Plasele pe balamale sunt sisteme clasice de protectie impotriva insectelor care se monteaza la ferestre si usi. Le poti monta si demonta personal foarte rapid.

Unul dintre cele mai importante aspecte ale acestor plase este structura clasica, simpla si eleganta, care se potriveste atat la ferestre, cat si la usi. Avand o structura simpla, le poti monta si demonta de cate ori ai nevoie.

...
Plase tip rulou

Plasele tip rulou sunt sisteme care se monteaza la ferestre pentru protectie impotriva insectelor. Sunt prevazute cu caseta pentru protectia sitei pe timp de iarna.

Caracteristica principala a acestor plase este caseta plasata in partea superioara a plasei, in care se strange sita. Aceasta are atat rol de protectie (intrucat pastreaza sita in siguranta pe timpul iernii), cat si rol estetic (ofera eleganta produsului). In partea inferioara, plasele rulou sunt prevazute cu perii, care asigura inchiderea ermetica.

...
Plase tip plisse

Plasele tip plisse sunt cele mai moderne sisteme de protectie impotriva insectelor, care se monteaza la ferestre si usi. Sunt foarte rezistente si nu se demonteaza iarna.

Una dintre caracteristicile speciale ale acestei plase este structura fara pretensionare, care permite montarea atat la ferestre, cat si la usi.

O alta optiune care iti este utila este directia actionarii. Poti alege sa o actionezi vertical sau orizontal de la stanga la dreapta sau de la dreapta la stanga. De asemenea, poti alege varianta de plasa cu un singur canat sau cu doua canate, in cazul in care ai de acoperit o suprafata mai mare