Total Colect Design

Rulouri exterioare

...
Rulouri exterioare aplicate

Rulourile aplicate se monteaza pe tamplaria deja existenta (se aplica pe ferestre) si au caseta la exterior. Caseta lor ramane vizibila si poate avea forma ovala sau tesita la 45?.

Sunt fabricate integral din aluminiu, folosindu-se componente de cea mai buna calitate pentru ca produsul rezultat sa fie unul rezistent si fiabil in timp. Lamelele sunt umplute cu spuma poliuretanica, care asigura o izolatie termica si fonica inalta.

Ofertele noastre si gamele de produse sunt gandite pentru orice buget si orice dimensiune. Impreuna, cu siguranta, gasim cea mai buna solutie pentru nevoile tale.
 
 
Beneficii
Intimitate
Cand sunt trase, total sau partial, rulourile exterioare ofera intimitate si te protejeaza de privirile indiscrete.
Izolare fonica
Reduc zgomotul din exterior cu pana la 10 dB. La un nivel acceptabil de poluare fonica de 60 dB (conform standardelor europene), reducerea este de 15%.
Protectie solara
Cand sunt coborate, asigura umbra si racoarea naturala pe timp de vara. Astfel, reduci facturile la curent, nu te expui nici riscurilor pe care le presupune aerul conditionat si beneficiezi de racoare pe tot parcursul zilei.
Siguranta si securitate
Asigura o protectie inalta a casei. Sunt rezistente, fiind realizate din materiale de calitate si din componente robuste. Pot fi dotate suplimentar cu sisteme antiefractie performante.

...
Rulouri exterioare suprapuse

Rulourile exterioare suprapuse se monteaza doar odata cu tamplaria noua si au caseta deasupra ferestrei. Lamelele sunt din aluminiu, iar caseta exterioara este din PVC. Caseta este patrata si poate fi tencuita atat la exterior, cat si la interior.

Lamelele sunt umplute cu spuma poliuretanica, care asigura o izolatie termica si fonica inalta.

Ofertele noastre si gamele de produse sunt gandite pentru orice buget si orice dimensiune. Impreuna, cu siguranta, gasim cea mai buna solutie pentru nevoile tale.