Total Colect Design

Usi de garaj

...
Usi de garaj tip rulou

Potrivite pentru deschideri mici
Usile de garaj tip rulou sunt compuse dintr-o caseta din aluminiu pozitionata in interior sau in exterior si lamele termoizolante de 55 mm sau de 77 mm. Economisesc spatiul prin actionare verticala.

Usi cu lamele de 55 mm
Atat caseta, cat si lamelele sunt din aluminiu. Caseta are forma tesita la 45? si este vopsita in camp electrostatic, fapt care ofera rezistenta indelungata culorii si protectie materialelor. Lamelele acestor usi sunt neperforate si sunt umplute cu spuma poliuretanica izolatoare pentru a oferi ferestrelor izolare termica inalta.

Usi cu lamele de 77 mm
Caseta si lamelele acestor usi sunt din aluminiu vopsit in camp electrostatic. Caseta lor este tesita la 45?. Lamelele sunt umplute cu spuma poliuretanica cu densitate mare, care ofera o izolatie termica inalta, de pana la 0,85 W/m2K (se apropie de cea a unui geam termopan). Lamela terminala este realizata din aluminiu extrudat si este prevazuta cu garnitura din cauciuc, care asigura o izolatie maxima.

...
Usi de garaj sectionale

Usile de garaj sectionale sunt realizate din panouri de tip sandwich din otel. Usile economisesc spatiul din interiorul si exteriorul garajului prin deschidere verticala.

Usile sectionale pot fi fabricate pe dimensiuni mari si pot avea inclusiv forme atipice. Se monteaza in spatele golului de garaj si ruleaza in paralel cu tavanul, economisind astfel inteligent spatiul. Asigura o izolatie ridicata, atat termica, cat si fonica (spuma de poliuretan care umple panourile este foarte densa).

Au o durata de functionare mare, cuprinsa intre 15 si 20 de ani sau 25.000 cicluri de inchidere-deschidere.