Total Colect Design

Tamplarie PVC

...
Tamplarie PVC clasa economica

Este un sistem de clasa A de inchidere a ferestrelor, care are 5 camere de izolare termica cu grosimea de 70 mm. Este conceput sa reziste 50 de ani in conditii optime de utilizare.

Tamplaria din gama economica Practix are profil german 100% de cea mai buna calitate si se incadreaza in clasa A in ceea ce priveste standardele europene, datorita randamentului sau de izolare. De asemenea, face parte din gama economica, deoarece are o grosime de 70 mm, ceea ce reprezinta o grosime medie optima.

Feronerie
Tipul de feronerie folosit pentru aceasta tamplarie este Siegenia. Aceasta feronerie este de provenienta germana de cea mai buna calitate si permite atat tipul de deschidere batant, cat si oscilobatant. Este confectionata dintr-un aliaj de titan, care ii ofera o rezistenta foarte mare. Aceasta asigura un grad foarte inalt de securitate si este garantata pentru 15.000 de cicluri deschidere-inchidere.

Sticla
Poti alege dintre zeci de tipuri si modele de sticla. Printre cele mai cunoscute si eficiente tipuri se numara: Low-E, Four Seasons, reflexiv, mat, float (geam clar), ornamental, colorat in masa, antiefractie sau securizat. Poti alege 1, 2 sau 3 tipuri de sticla pentru tamplaria PVC din gama economica, in functie de numarul de foi de sticla pe care il doresti (2 sau 3).

...
Tamplarie PVC clasa premium

Este cel mai bun sistem de inchidere a ferestrelor din Romania. Are 5 camere de izolare termica si cea mai mare grosime a profilului, de 76 mm. Este prevazut sa reziste la o utilizare optima timp de 50 ani.

Profilul tamplariei PVC din gama premium Practix este produs exclusiv in Germania, iar sticla este de provenienta franceza si are o calitate excelenta. Este un produs de top, care se remarca prin cel mai inalt randament termic pe care pot furniza produsele din aceasta categorie si prin durata de utilizare de 50 de ani.

Acest profil cu 5 camere are cea mai mare latime a tocului dintre toate profilele din Romania (76 mm), fiind un profil german care se incadreaza in clasa A de randament termic. Se poate adapta cu usurinta atat la ferestre, cat si la usi, fiind cel mai practic, elegant si mai eficient sistem de pastrare a caldurii si de economisire.

Feronerie
Tamplaria PVC premium Practix include feronerie Siegenia produsa in Germania. Calitatea acesteia garanteaza functionarea perfecta a tamplariei pentru cel putin 15.000 cicluri deschidere-inchidere in conditii optime de utilizare. Feroneria Siegenia este realizata dintr-un aliaj de titan care, pe langa rezistenta, asigura si un grad inalt de securitate. De asemenea, aceasta feronerie prezinta avantajul de a permite atat deschiderea batanta, cat si deschiderea oscilobatanta.

Sticla
Iti oferim zeci de tipuri si modele de sticla din care le poti alege pe cele preferate. Poti opta de exemplu pentru cele mai cumparate 4 tipuri de sticla, cum sunt Low-E, Four Seasons, reflexiv, mat, ornamental, colorat in masa, antiefractie, securizat sau float (geam clar). De asemenea, iti oferim zeci de modele atractive de sticla. Pentru tamplaria PVC premium Practix poti alege 1, 2 sau 3 tipuri de sticla, in functie de numarul de foi pentru care ai optat.